© stellamagasinet.no

Øvelsene som gjør deg stram på rekordfart

Fire øvelser som hjelper deg i form fort - og som du faktisk kan klare!

Mange mennesker går inn på treningsstudioet for å trene, uten egentlig å ha et mål eller en mening. De beste treningsøvelsene for raske resultater skal gjøres hardt og effektivt, og er en del av det man gjerne kaller funksjonell trening.

PT og fysioterapeut Øystein Jensen ved Artesia Trening er ekspert på funksjonell trening, og har tidligere fortalt Stella om sine beste tips hvordan du kommer i ditt livs form superfort.

Treningsprogram: fettforbrenning

Under gir han deg et knippe økter som alle og enhver kan klare. Alle øvelsene kan måles enten i antall repetisjoner eller på tid, og dette skal du forsøke å forbedre hver eneste gang.

Øysteins beste tips: Hold høy intensitet så lenge du klarer. Høyintensiv trening er gull for omtrent alle, og husk at du besvimer før du dør!Du må ut av komfortsonen for å se resultater.

Trening hjemme - se tipsene


LYKKE TIL!

 

     
«20 minutter»

Følgende øvelser skal du forsøke å klare å gjøre flest mulig runder av i løpet av 20 minutter. Ta pauser ved behov, men forsøk å jobbe så jevnt som mulig.

  1. 20 knebøy
  2. 10 pushups
  3. 15 situps


«Sirkel»

Følgende øvelser skal gjennomføres 5 runder på så kort tid som mulig:

Dette bør du spise etter trening

  1. 15 Froskehopp
  2. 20 rumpeløft
  3. 10 kroppshevninger/pullups
  4. 400 m løp


«Burpee-utfordring»

I denne treningen er det kun èn øvelse, nemlig Burpees. Den utføres ved å starte liggende på magen med hendene i gulvet ved siden av brystet, press overkroppen opp og hopp opp til du sitter på huk, derfra hopper du rett opp med armene over hodet.

Gjør så mange du klarer på 10 minutter.

Trening - Stella tester tredimensjonal trening


«Hill of hell»

Finn en god motbakke på rundt 200 meter eller bruk tredemølle (15 grader stigning eller så bratt du klarer).

Løp bakken opp og ta 20 knebøy med en gang du når toppen. Gjør dette 5 runder på så kort tid du klarer.Lik Stella på Facebook!