Martes treningsdagbok - Uke 8

Som en oppvarming til Life IFORM-løpet sa Marte ja til å løpe en av de tøffeste etappene på Holmenkollenstafetten. Det gikk ikke helt som hun hadde sett for seg...

15. mai 2015 av Marte Bratberg

NRJ-programlederen har et løpeprosjekt denne våren, med mål om å løpe Life I FORM-løpet i Oslo 30. mai. Meld deg på her! Her på Stellamagasinet.no forteller hun om utviklingen uke for uke.

Tirsdag: Styrketrening – 55 min

Onsdag: Spinning – 55 min

Takk til storesøster som fikk meg med på spinning!

Fredag: 45 min, løping på tredemølle

Dagen før Holmenkollenstafetten. Planen var at jeg skulle løpe etappe 3, samme som i fjor. Etappe 3 er relativt enkel. Pga av noen endringer ble jeg spurt om jeg vær så snill kunne bytte til etappe 6. Den er 1,3 km lang, det er jo ikke så ille tenkte jeg, og sa at jeg gjerne bytter etappe. Senere fant jeg ut at det er snakk om 1,3 km OPPOVER!

Rett opp på tredemøllen for å øve. Jeg løp 1,3 km * 3 med høy fart og stor stigning. Og synes dette gikk helt fint.

Lørdag - Holmenkollstafetten

Klar for stafett! Jeg ble mer og mer skremt utover dagen når hver person jeg snakket med kommenterte hvor sporty jeg måtte være som skulle løpe etappe 6. Jeg skjønner det hele nå og jeg skal aldri løpe den etappen igjen! For første gang i mitt liv hadde jeg blodsmak i munn og følelsen av at jeg kom til å svime av. Jeg ga alt jeg hadde.. og litt til! ;)

Se flere av Martes treningsdagbokposter her.

Lik Stella på Facebook!