Martes treningsdagbok - Uke 4

Følg Marte Bratbergs harde reise mot Life I FORM-løpet. Fjerde uke med trening bød på mer motgang enn forventet, og Marte fikk bekreftet en gang for alle at hun er en skikkelig dårlig taper.

22. april 2015 av Marte Bratberg

NRJ-programlederen har et løpeprosjekt denne våren, med mål om å løpe Life I FORM-løpet i Oslo 30. mai. Meld deg på her! Her på Stellamagasinet.no forteller hun om utviklingen uke for uke.

En uke med motgang...

Mandag: Squash med kjæresten – 60 min

Det var siste dag med påskefri og jeg fikk kjæresten med på squash. Selveste Beyoncè har sagt at kjærester som trener sammen, holder sammen. Siden Jay & Bey er drømmeparet må man bare stole på det. Men det er ikke så gøy å spille squash med kjæresten min, han er veldig flink og jeg taper alltid! Ja, jeg er en dårlig taper.

Tirsdag: Elipsemaskin – 60 min

Tilbake på jobb og trening blir litt ekstra tiltak igjen. Hadde egentlig planer om å få til en joggetur, men knærne verket. Jeg fikk et tips om at sykling eller elipsemaskin er et bra alternativ til løping om knærne er vonde. Så elipsemaskin ble det. TV-en ved maskinen funket ikke så jeg spurte pent om hjelp fra de ansatte. Og det endte med at jeg følte meg skikkelig teit. Den ansatte fra sa at TV kunne jeg se på hjemme og at her skulle man trene. Jeg elsker at mennesker snakker rett fra levra, men setter også pris på service. Hvis jeg vil se på TV mens jeg trener må jo det være lov! Mulig jeg var litt hårsår, men jeg synes det var en litt unødvenig kommentar.

Onsdag: PT – 55 min

Startet timen med benpress (ref bilde). Men resten av timen ble brukt på overkropp da knærne fortsatt verket.

Se flere av Martes treningsdagbokposter her.

Lik Stella på Facebook!