Martes treningsdagbok

Programleder i NRJ, Marte Bratberg, hater å løpe, men har meldt seg på Life I FORM-løpet i håp om å finne løpelysten. Følg hennes treningsdagbok uke for uke her!

25. mars 2015 av Marthe E. Jakobsen

Marte Bratberg
25 år
Radioprogramleder på Morgenshowet til NRJ

Hvordan er dine treningsvaner vanligvis?

- Jeg har ingen faste rutiner, men en vanlig uke kan inneholde en dag styrketrening med PT, en time på elipsemaskin, en dag med jogging, squash eller spinning.

Når var du sist i skikkelig god form?

- Sist jeg var i god form var nok høsten 2012/våren 2013 når jeg spilte håndball, 2 timers trening 2 ganger i uken pluss kamp i helgene!

Hva liker du best med å trene?

- Jeg liker trening med samspill og konkurranse - da blir trening gøy! For eksempel squash eller lag mot lag som i håndball og volleyball.

Hva liker du minst med å trene? 

- Jeg synes egenlig løping er ganske gørr!

Hva tenker du om at du snart skal løpe Life I FORM-løpet? 

- Jeg kommer nok til å synes det er litt stress i starten, men håper at dette skal få meg til å elske å løpe! Er så sjalu på de som sier de elsker å løpe!

Jeg har aldri løpt 10 km, pleier å gi meg på 7-8 km (og da har jeg gjerne gått 1-2 km også) fordi jeg kjeder meg. Jeg skal sette meg et mål om å løpe hele veien i 10 km. Det blir gøy!

Har du laget en plan for opptreningen til løpet? 

- Planen min er å få skvist inn tre løpeøkter i uken. 1 runde med intervaller, 1 runde med langkjøring (blir nok mye gåing i starten) og 1 runde med jogging om det blir langt eller kort.


Følg med for Martes ukentlige treningsdagbok!

Lik Stella på Facebook!