De beste treningsprogrammene på nett

Lei av overfylte treningssentre, eller har du bare litt dårlig tid om dagen? Da bør du sjekke ut disse korte, men effektive treningsprogrammene på nett.

Treningsprogram 1:

På jakt etter sterkere og mer definerte legger og lår? Kjør denne rutinen et par ganger i uka og du er på god vei. Treningsinstruktør Autumn Calabrese viser i denne 11 minutter korte videoen øvelser du kan gjøre hjemme i din egen stue, uten ekstra utsyr eller spesielt god plass.

Treningsprogram 2:

Er du blant dem som løper til dansegulvet når Beyonces «Run the World (girls)» settes på, men ikke har helt dreisen på koreografien? Med denne videoen kan du lære Queen B’s berømte moves og samtidig få deg en skikkelig treningsøkt.

Treningsprogram 3:

Effektiv trening av kjernemuskulaturen med en yogamatte som eneste utstyr. Det kan være en fordel å ha tatt noen yogatimer tidligere før du prøver deg på dette programmet på egenhånd. 

Treningsprogram 4:

At Victoria's Secret-modellene trener beinhardt i lang tid før de tar på seg englevinger og entrer catwalken er ingen hemmelighet. Øvelsene i denne videoen er inspirert av treningsprogram modellene følger slavisk i månedene før visningen, og selv om det ikke følger med noen supermodell-garanti, er disse øvelsene utvilsomt effektive og oppstrammende. 

Treningsprogram 5:

Dårlig tid en dag? Da er denne syv minutter lange videoen perfekt. Den viser deg øvelser for hele kroppen, med svettegaranti, og uten nødvendig ekstrautstyr. 

Lik Stella på Facebook!