VANEDYR

© stellamagasinet.no

Bli med bak fasaden på Stella-bloggen. I dag deler vår dypeste hemmelighet: hva vi spiser til frokost. Det er pinlig, godt og, for noen, sunt!

Guros frokost:

Jeg kjører flytende frokost. Denne smoothien har jeg drukket nesten hver morgen i 1,5 år (bortsett fra i helgene, da skeier jeg ut med bokhvetepannekaker). Et glass vann, to tranpiller, en kopp americano og smoothie bestående av frosne skogsbær, en halv frossen banan, tre spiseskjeer Biola, en skvett eplejuice, litt vann og et par spiseskjeer proteinpulver. Jeg er avhengig av å spise noe om morgenen for å fungere. Denne frokosten er perfekt når vi på jobb spiser lunsj allerede i 11-tiden.

 

Idas frokost:

Jeg har ikke tid til å spise frokost. Jeg prioriterer heller klær og sminke. Så frokosten min består av et glass vann og en allergipille - og en kaffe når jeg kommer på jobb.

Maris frokost:

(Spm til hjelp dersom du er litt trøtt i morgen:)

Hva spiser du til frokost?

Jeg spiser gresk yogurt med enten havregrøt eller havregryn. Litt dryss med kanel er fint. I tillegg MÅ jeg ha vannmelon i terninger. I tillegg slenger jeg oppi det som enhver tid måtte befinne seg i skapet. Denne morgenen ble det ristede kokosflak og mandelflak. Jeg drikker et lite glass med grapefruktjus (det er den andre tingen jeg bare må ha) og drikker en kopp med svart kaffe.

Hvorfor akkurat dette?
Jeg velger frokost etter smak. Jeg elsker vannmelon! I tillegg er det et stort pluss at denne frokosten får meg til å tro at det fortsatt er litt sommer. I hvert fall inni magen min. Er ikke så glad i å spise brød om morgenen rett og slett, så hvis jeg er tom for jogurt blir det havregryn med melk.

Hva ville du helst spist til frokost?
Hvis jeg hadde hatt tid og ork hadde det vært deilig med en skikkelig fruktsalat til jogurten, og kanskje dratt på med litt god og bløt eggerøre med hjemmelagde rundstykker eller en liten omelett. Litt avocado og tomatsalat er også mums. Og litt ferskpresset juice med gulrot og eple og sitron og ingefær og spinat. Et par cottagecheesepannekaker med blåbær blir heller ikke feil. Rett og slett en liten minibrunch om morgenen, det hadde jeg fått servert på fat sølvfat hver morgen hvis jeg var Liberace. Søren, nå ble jeg sulten igjen!

 

Lenes frokost:

Hjemme hos oss er disse litt sunnere pannekakene en stor hit.
Enkelt er det også.

Oppskrift (ca. 15-20 små lapper):
5 egg
1 beger cottage cheese
1 del havregryn (vi bruker glutenfrie)
1 ts bakepulver
1/2 vaniljesukker - men det kan gjerne sløyfes

 

Silvanys frokost:

Hva spiser du?
Bootylicious shake: mandelmelk, Lecithin, Rice bran, Gojibær, kakao, nøtter + D-vitamindråper, C-Vitamin og Amla C-plus.

Lets face it, pulvermåltider er usexy. Men for meg er det en No Brainer-frokost som holder magen og blodsukkeret tilfreds frem til halv tolv. Det er små likheter mellom meg selv om en fitness-utøver, men den som ser på pulver-shaken jeg de siste ukene har slukt til frokost vil kanskje tro jeg pumper jern til krampa tar meg. Det er 4 år siden sist jeg var på superfood-kjøret. Den gang var det mye alger, og detox som jeg i ettertid ikke tror var bra for kroppen min, ettersom jeg ikke har så mye å detoxe med veldig grønne og basisk matvaner.

Min nye og bedre shake består av høypotente planter (mye antioksidanter og fett som hjernen trenger) sammen med en liten håndfull cashewnøtter og et glass mandelmelk blandet sammen i et sabla blenderbråk.

Psst: Jeg må legge til at jeg er overbevist om at dette funker for meg! Sukkersuget er mindre og med en opplagt følelse gleder jeg meg til både å pump my body og shake that booty i treningstudioet senere i kveld!

 

Julies frokost:

Jeg er et supervanedyr når det kommer til frokost. Her snakker vi havregryn med melk siden jeg var 13 år. Krise. En drastisk endring skjedde, heldigvis, for noen år siden da jeg i sunn fornuft gikk over til soyamelk. Allikevel er det traust og kjedelig, men så utrolig godt! En tilhørende vane er å ha det i store tekopper, ikke spør meg hvorfor...

Så, hva spiser du til frokost? Merk det #stellamagasinet #stellafrokost neste gang du Instagram'er den, så kanskje vi vanedyr kan utfordre frokostmønsteret vårt...

StellaBlogg

- Det indre livet i magasinet om ytre stil og indre styrke

Lik Stella på Facebook!