TILBEHØRSDRONNINGEN

© stellamagasinet.no

 

 

De fleste har nok fått med seg at den japanske Vogue-redaktøren Anna Dello Russo har utviklet en tilbehørkolleksjon i samarbeid med H&M denne høsten.  Jeg ville selvfølgelig sikre meg én eller to ting, så jeg dukket opp med bloggkamera og bankkortet halv ti utenfor H&M, Karl Johan. Jeg hadde forventet en større folkemengde enn det som dukket opp, men det var jo bare en fordel for meg! Vi var omtrent 15 stykker som sto og trippet i høye hæler og med åpen lommebok (unntaket var meg, som hadde valgt et litt mer komfortabelt skotøy i dag). I det klokken ble 10.00 åpnet dørene og alle småløp bort til gullgruven.


Jeg hadde smugtittet på kolleksjonen en del ganger på nettet, så jeg visste hva jeg hadde i vente. Det var en del av tingene som så veldig billige ut, blant annet gullskoene og «Anna»-smykket. Ansatte med hvite hansker ryddet og organiserte, mens desperate jenter kastet med seg alt mulig.


Jeg valgte ørepynt i sølv og et halssmykke i sølv med grønne stener. Veldig mye av det gode, men det er vel sånn Anna Dello Russo er?


Alt er pyntet og gjennomført, og da må jo posen og eskene også være det! Shoppingen blir mye mer eksklusiv når du får en papirpose i gull.

Happy shopper!

Jeg kunne egentlig tenkt meg et gullarmbånd også ... og et chunky halskjede … og gullballerinaene …


- Julie.

( Søte Julie har høstferie på skolen, og jobber som intern hos oss i Stella denne uka.)

StellaBlogg

- Det indre livet i magasinet om ytre stil og indre styrke

Lik Stella på Facebook!