Take this waltz

© stellamagasinet.no

Mari og Guro var på kino i går og så «Take This Waltz», som hadde premiere denne helgen. Vi gledet oss veldig, Mari var gira på regissør og manusforfatter Sarah Polley, som hun mener kunne være den nye Sofia Coppola, mens Guro var mest opptatt av at dette var en film fra eksotiske Canada. Og at tittelen henviser til en sang av Leonard Cohen.

Vi må vel si at filmen innfridde forventningene. Vi fikk begge sykt lyst til å dra til Toronto. Og fantastiske Michelle Williams var som vanlig en glede å se på. Guro ble samtidig fascinert og litt irritert av den voldsomme indie-vibben, som gjennomsyret alt fra foto til kostymer og locations. Veldig mye fine vintagekjoler, fargede lykter og duse bilder i sakte film. Og så en fin historie, da.

Med Seth Rogen i karakteren som Mr. God og Lun, og komikergoddess Sarah Silverman som svigerinne ble det mer latter en gråt i denne romantiske komedien, og terningen vår den lander på 5. Go girls!

Her er regissør Sarah Polley in action. Hun spilte for øvrig i «Veien til Avonlea» på begynnelsen av 1990-tallet. Noen som husker det?

Mari & Guro

StellaBlogg

- Det indre livet i magasinet om ytre stil og indre styrke

Lik Stella på Facebook!