SOMMERENS LIVREDDERE

© stellamagasinet.no

Mari:

Håret mitt er i utgangspunktet ganske tynt og flyvsk som det heter, og den deilige sommerferien er dessverre ofte en skikkelig «killer» for håret mitt. Derfor ble jeg superpostitivt overrasket da jeg for første gang fant et solprodukt som verken gjorde håret mitt fett, flatt eller tungt. Merk deg navnet: Loreal Professionnel Solar Sublime, Lait Protecteur Anti-frizz.

Til tross for mine sikkerhetsforanstaltninger (ref. produktet over) ble håret mitt litt matt og misfarget etter overraskende mye bading og soling. Solhatt er dessverre ikke min greie! Gjett hvor happy jeg ble da min frisør dro fram Redkens renseshampoo som gjorde susen. Redken hair cleansing cream - clarifying for all hair types. Ti minutter med denne i håret og alle hårstråene sendte meg ukens potteblomst for å vise sin takknemlighet.

Andrea:

Jeg bruker solfaktor hele året, men skrur opp enda noen hakk om sommeren. I år har disse to produktene fra Eucerin gjort min sommer komplett, sun fluid til ansikt SPF 50 som også finnes i en tinted variant og sun spray SPF 30 til kropp. Én: på grunn av digg, tynn konsistens og matt effekt til ansiktet, to: på grunn av kroppssprayen som man nesten ikke trenger å smøre inn engang. Og ja, høøøy faktor! Og ja, du blir brun med høy faktor! Kjøpes på apotek.

 

 

Guro:

I sommer har jeg oppdaget L'oréal Professionnel Solar Sublime, sjampo og balsam. Disse skal beskytte og gjenoppbygge solskadet hår. Og sommerhåret mitt har sett så bra ut! Ikke herpa saltvannsreir, men derimot sunnere enn på lenge. Til tross for mye bading. Og så lukter den kjempegodt! Ny sommerfavoritt til håret mitt.

 

Silvany:

Så mye som jeg elsket å få litt sol på kroppen, ville jeg helst unngå solstikk i sommerferien. En fin og enkel hatt reddet både ansikt og hode fra fullstending opphetelse.Ida:

Min beste venn i sommer har vært Youngbloods bodyfoundation. Jeg blir ikke spesielt brun, og selvbruning synes jeg er et styr uten like. Men denne fikser biffen. Den gir akkurat passe farge og glød, i tillegg til en fin utglattingseffekt av bein (og armer). Love it!


Har du oppdaget noen nye sommerfavoritter?

-red.

 

 

StellaBlogg

- Det indre livet i magasinet om ytre stil og indre styrke

Lik Stella på Facebook!