Slik neglet vi det

Med en nyvunnet respekt for håndmodeller har vi nå fotografert neglene våre til fredagstema CRAZY NAILS. Seriøst, det er møkkavanskelig å ta bilder av hender uten at de ser ut som 1. en haug med pølser eller 2. en død person sin hånd.

Uansett, vi gikk bananas med neglelakkene i dag. Hele redaksjonen ble litt skada i hodene sine av lukta. Her forteller Ranveig om sin kreative prosess (øverst til venstre på bildet under):

Jeg begynte med dueblått, for det er jo så trendy om dagen. Litt Gucci, lissom. Men så så jeg Guro trå til med tofargede negler, og så skjønte jeg at dueblått er jo ikke noe særlig crazy, egentlig. Så jeg fant en glitterlakk til å legge over. Men så så jeg Silvany blande to farger OG ta glitterlakk over det igjen! Så jeg tok et dypdykk til i Silvanys neglelakkboks igjen, og fant noen paljetter og perler. DEt burde gjøre susen. Og det gjorde det. Prinsippet er altså: Dyng på med det du finner, og så blir det så fint til slutt. Regner med manikyren holder ca to timer.

Her forteller Marthine om sine sølvstumper (peacetegnet):

Første fredagstema: «crazy nails» og «all black». Passer dødsbra fordi klesskapet mitt innholder 80% sorte klær. Passer ganske så dritt fordi jeg biter negler. Min hemmelige synd som jeg nekter å gi opp. Men hva skulle jeg gjøre? Bite dem vekk? Nei! Jeg valgte selvsagt å freshe de opp med glitter. Klok som jeg prøver å være tenkte jeg at ser man glitter så legger man kanskje ikke så godt merke til de nedbitte, ustelte støgge neglene. Med en grå base fra Essie og litt glitter ble de neimen ikke så halvgærne. Til meg å være selvsagt.

Sånn ble det. Mye glitter, noen nye fargekombinasjoner og god neglestemning. Da kan helgen bare komme. Har du gått amok med neglelakken? Legg ut bilde på Insta, så får vi se om du klarer å ta bilde av hånda di uten at den ser død ut. Lykke til!

God helg!

 

StellaBlogg

- Det indre livet i magasinet om ytre stil og indre styrke

Lik Stella på Facebook!