Påsken vår

Tilbake fra påskeferie, oppladet og fulle av pågangsmot til å lage verdens beste Stella. Batteriene har blitt ladet i byen (noen større byer enn andre), på fjellet og i skjærgården:

  

Silvany
Den laaange, laaate påskeferien tilbragte jeg på Gaustadfjellet med mine kjære. Det var det godt å rase litt fra seg litt på lange skiturer, og som den stillhetselskeren jeg er, oppleves fjellet som noe magisk, og sofaen var ikke så verst den heller. DVD-serien om den ambisiøse Mr. Selfridge ble slukt i løpet av noen dager i raus kombo med inntak av påskegodt. Sukkerstopp neste...  

 

 

 

Mari
Delte påsken rettferdig mellom by og fjell. Femti prosent av tiden på familiehytta på Ål, med aking, snøballkrig og Bridgeblanding i lomma. Bråk og liv som vanlig. Deretter femti prosent Oslo og omegn-opplegg. Var på Villa Malla, hadde picnic ved Hvervenbukta, grillet i hagen og spiste lunsj og lekte ved havet på F15 på Jeløya. Og True Detective på kveldstid. Skulle til å skrive «bliss»… men det ble plutselig feil etter True Detective. Fin påske var det okke som.

 

 

 

Marthe
I år ble kvikklunsj på fjellet byttet ut med bratwurst i Berlin. Med strålende vårvær ble det mer sitting i solveggen med god mat og drikke enn sightseeing og shopping, men det passet meg perfekt. Flaskekorker og fregner spratt om hverandre, og jeg koste meg glugg i selskap med gode venninner. En avslappende tur ble avsluttet med en, om mulig, enda mer avslappende time på massasjebenken og med det var ferien komplett. Aaaaaaahhh….

 

 

Lene
For en deilig påske! Først noen dager på Norefjell med snø, sol og ski, og så hjem til byen med enda mer sol. 

 

 

  

Guro
Jeg har hatt på meg studenthatten i påsken, og jobbet flittig med et kurs jeg tar ved siden av jobb dette året. Minnene fra studietiden kom tilbake igjen; følelsen av å sitte inne og streve mens alle koste seg i godværet som slo til for fullt ute. Delte dagen opp i jobbeøkter og artig-økter, og sørget for å fylle artig-øktene med å møte fine venner, gå på kino, jogge og lage gode middager. Helligdagene flyttet jeg hele denne prosessen ut på hytta på Nøtterøy. Men var ikke Poirot-krimen litt vel teit i år? Det var i hvert fall konklusjonen på hytta vår. 

 

Ida
Jeg har vært i favorittbyen min New York, spist ny og spennende mat, kjøpt sko, drukket øl på takbarer og sett på sjøløver i Central Park Zoo. 

StellaBlogg

- Det indre livet i magasinet om ytre stil og indre styrke

Lik Stella på Facebook!