Nå trenes det!

Tradisjonen tro begynner vi året med å teste forskjellige livsstilsendringer her i Stella-redaksjonen. Tidligere har testet dietter og diverse treningsformer. Nå skal det trenes mer! Ut fra hva som er våre individuelle ønsker og utfordringer har vi valgt et opplegg som passer for oss. 

Ida og Silvany går nå sammen på PT-duo-timer på Elixia hos flinke Frank Idar. Dette opplegget er perfekt for par eller venner som vil dele på PT-kostnader, og det er en super måte å støtte og pushe hverandre på. 

Lene tester Prformance High Intensity på SATS, en gruppetime der hun visst nok skal finne idrettsutøveren i seg ved å bruke de tre P'ene: Power, Pace og Position. Målet er å bli råsterk på rekordtid. 

Mari har satt seg et litt mykere, men veldig grasiøst mål: Ballett. På Elixia, faktisk. I USA er det blitt supertrendy med såkalt barre, og det skal være sååå bra for kropp og sjel. Så får vi se, da! 

Guro skal lære seg å bli glad i å løpe, og følger et opplegg fra Torunn hos Driv Trening, som skal piske henne inn på 1 mil under 60 minutter. Med hjelp av et steg-for-steg-program og videoene Torunn har laget for Stella tidligere, er målet å til slutt også fullføre IForm-løpet i mai.

Men først: 6 ukers intens trening. Resultatet får du i vårt mainummer!

StellaBlogg

- Det indre livet i magasinet om ytre stil og indre styrke

Lik Stella på Facebook!