Jeg, en superyogi

© stellamagasinet.no

Dette er meg på yoga retreat i Goa, India! Nettopp tilbake fra tre ukers ferie, som ble avsluttet med en liten uke med chillaxing på stranden. Sto opp ved morgengry og gjorde en halvtimes meditasjon, etterfulgt av frukt, så 1,5 times yoga, så brunsj og slaraffenliv på stranda, så 1,5 times yoga, så en dusj i utendørsdusjen, så middag og leggetid. En enkelt liv, som var perfekt for en gjennomfrossen, småstressa sjel.

Se den fine shalaen vi bøyde og tøyde i, mens sola gikk ned:

Ah, det var deilige dager! Jeg bodde i en liten stråhytte. Det var litt skummelt første natta, men så ble jeg vant til det. Etter at jeg klarte å fortrenge tanken om at det bare var å blåse litt på veggene for å rase hele hytta, gikk det greit å sove også.

Det var mange hyggelig folk der. Og jeg merket at jeg var fullstendig avslappet og et mye mer harmonisk og balansert menneske da jeg ikke en gang reagerte på den hollandske damen i midtlivskrise som fortalte meg om hvordan alle sommerfuglene rundt oss var engler. Vanligvis ville jeg klikket i vinkel av sånne uttalelser. Ikke at jeg har blitt noe spesielt åndelig av meg, altså. Bare litt rundere i kantene. Og litt mykere i kroppen.

- Guro

 

StellaBlogg

- Det indre livet i magasinet om ytre stil og indre styrke

Lik Stella på Facebook!