Stella tester - L'Oréal Pro Beach Waves

Mari har testet en behandling i salong som skal gi myke, fyldige bølger i 8 uker. Les hvordan resultatet ble her.

5. august 2014 av Mari Grydeland

Om jeg vil se ut som Kirsten Dunst? Jupp. Og når hun har blitt L'Oréals talsperson og reklamebeib for den nye salongbehandlingen L'Oréal Pro Beach Waves som lover store, løse bølger, også til damer med lysnet hår, meldte jeg meg frivillig som testkanin. Men kler kaniner krøller? Kirsten Dunst og enhver annen beach babe kler selvfølgelig krøller, av den løse, tilfeldige typen må merke. Siden strandhår også ofte er solbleket og mitt allerede er salongbleket, var det nettopp Dunst-effekten jeg var ute etter. Med en krøllete søster, mann og 3 krøllete barn har det lenge vært en drøm for meg å kunne bli litt mer integrert i familien på utseendefronten.

Les også: Stella tester - Hårkur

L'Oréals salongbehandling koster 750 kroner, skal vare i 8 uker og er en permanent-aktig behandling, selv om de sikkert ville fått frizzy hår hos L'Oréal France av å se akkurat dette ordet på trykk. Permanenten vi alle kjenner fra 80-og 90-talls MTV helter og heltinner er jo ikke det vi vil ha i dag. Men la oss være ærlige, behandlingen som tilbys gjør noe av det samme. Hårfibrene løses opp av en sterktluktende væske, håret krølles opp på ruller (rullene ser riktignok nye ut, som svære, svarte gummispikere), så er det på med en ny væske og så fønes hele skolten før tørkene ristes ut. For å få full effekt av denne behandlingen skal man også i ukene etter salongbehandlingen tvinne og sette opp håret i Prinsesse Leya-aktige baller på hodet (sorry, nok en gamlis-referanse), spraye med L'Oréal Techni Art Beach waves-spray og så føne håret tørt.

Les også: Stella tester - Hårolje

Og hvordan funket så denne behandlingen på Stellas utskremte kanin? Vel, i cirka femten minutter etter behandlingen så håret ganske foxy ut. Men så kom det et vindkast og vips så var håret mitt ikke bare paddeflatt og trist, men i tillegg også ganske slitt av den lite effektfulle behandlingen. Dessverre ble det ikke en sexy summertime på meg, mer trist mopp, med ullne krøller bakerst i nakken der håret ikke var lysnet fra før, og flatt og frizzy ellers. Har kuret vettet av meg og anbefaler alle å lære seg magien med en krøllstav i stedet for å kaste penger på noe som kanskje ikke virker på akkurat deg. Det skal sies at gjennom hårjungeltelegrafen har det kommet redaksjonen for øret at det også finnes folk som er dødsfornøyd med denne behandlingen, så hvis du vil dødse på håret ditt, kjør på!

 

Les også:

Slik får du sunn hodebunn

10 tips til perfekt sommerhår

Dette bør du vite om å farge hår

 

Lik Stella på Facebook!