Veronica Maggio avslører sine skjønne hemmeligheter.

© Einar Aslaksen

Veronica Maggio deler sine skjønnhetstips

Veronica Maggio har skrekk for gult hår og bruker concealer og rouge for å se levende ut, men ellers lar hun det bli som det blir.

21. februar 2012 av Cecilie Molvær Jørgensen

Jålefaktor fra 1 til 10?
- Det varierer veldig fra situasjon til situasjon. Om jeg bare skal en tur i butikken på dagen kan jeg være helt usminket, og ikke bry meg i det hele tatt. Men når jeg er på fotoopptak er jeg nøye på sminke og lys og alt det der. Så det skifter mellom 0 og 10 - enten, eller!

Les også: Test av mascara

Slik skal du nappe øyenbryn

Ditt skjønnhetsritual?
- Jeg er egentlig ikke blond, men lysner håret ofte. Jeg har skrekk for at det skal bli gult, og bruker en slags sjampo som gjør det mer sølvaktig. Jeg er mye mer opptatt av riktig pleie av huden, fremfor det som man legger oppå. Jeg bruker renseprodukter fra Dermalogica og Exuviance, og en god fuktighetskrem som er tilpasset min hud. Huden min er så følsom, og den blir så lett rød og tørr etter mye sminke og sene kvelder, så jeg synes god pleie er mye viktigere enn sminke.  

Hva er ditt forhold til sminke?
- Jeg begynte å sminke meg sent, jeg hadde bare aldri peiling. Jeg har alltid vært interessert i hudpleieprodukter, men vært veldig sparsom med sminke. Skal jeg først sminke meg, bruker jeg helst bare litt concealer, og kanskje litt rouge - for å se «levende» ut. Det andre får bli som det blir.

Hva var ditt første sminkekjøp?
- En rød leppestift da jeg var rundt 12 år. Jeg tok den på og gikk på skolen. Vennene mine syntes jeg så rar ut, men jeg følte meg fin!

© stellamagasinet.no

Rouge fra YSL kr 350, Concealer fra Dior kr 295, Skin Smooth Cream fra Dermalogica kr 335 og Color Fresh fra Wella kr 169.

Renser du alltid ansiktet før du legger deg?
- Som regel. Men det kan jo være at man sovner før man kommer så langt, hvis det er blitt en sen kveld. Det finnes sikkert andre ting jeg bør begynne med, eventuelt slutte med, før dét blir det viktigste … Huden blir uansett rynkete til slutt, det er vel heller gener enn en vask hver kveld som bestemmer når.

Hva har du alltid i sminkepungen?
- Concealeren «Skin Flash» fra Dior, tørr­sjampo, flytende eyeliner, rouge og kanskje en maskara.

... og i vesken?
- Vanligvis pleier det å være fullstendig kaos, men jeg har nettopp ryddet. La meg se; sminke­pung, riskaker til sønnen min Bosse, mobil. I to år nå har jeg sagt at jeg trenger ny lommebok, men har ennå ikke kjøpt en. Derfor slenger alt rundt i vesken, og jeg stapper kort og penger litt her og litt der. Som følge har jeg sikkert stengt tre kort i år, fordi jeg mister dem hele tiden!

Jenny Skavlan foran speilet

Vårens fineste foundation

Slik tar du vare på høsthåret

Tre enkle frisyrer for langt hår

Høstens viktigste hårtrender


Grønt hår - tips til økologiske hårprodukter

Kort hår? her er tipsene

Slik styler du håret som på catwalken

Få frisyren: 3 hotte trendsveiser

Lik Stella på Facebook!