Ricky Martin og Nicki Minaj teamer opp med Mac til inntekt for en god sak.

Ricky + Nicki = Leppestift

Ricky Martin, Nicki Minaj og Mac lanserer leppeprodukter til inntekt for hiv- og aidssaken.

"Viva Glam" er en verdensomspennende kampanje fra skjønnhetsprodusenten Mac, som jobber for å øke kunnskapen og hindre spredning av HIV/AIDS.

Les også: Test av mascara

Stjernene sverger til Moroccanoil oil

Nå har Mac fått med seg artistene Ricky Martin og Nicki Minaj på laget, som talspersoner og frontfigurer for hvert sitt produkt: henholdsvis Viva Glam Lip Conditioner og Viva Glam Nicki leppestift. Målet er å øke bevisstheten rundt sykdommene hos unge mennesker og å spre kunnskap om hvordan man kan unngå smitte og å hjelpe andre.

© stellamagasinet.no

Hver eneste krone fra salget av produktene går direkte til Mac Aids Fund, og målet er å samle inn til sammen 250 millioner dollar før XIX International AIDS Conference går av stabelen i Washington i juli.

- Det er viktig for vår unge genarasjon å forstå at HIV/AIDS vil fortsette å være et global problem hvis vi ikke jobber sammen for å bekjempe det. Kunnskap fører til utdannelse, utdannelse fører til makt og makt fører til forandring. Jeg er beæret over å få ta del i dette samarbeidet med Mac, sier Nicki Minaj.

Leppestiften koster kr 170 og Lip Conditioner koster kr 140. Begge er i salg i et år alle steder hvor MAC-produkter selges.

 

Gwyneth Paltrow for Lindex

Kate Moss med ny leppesift

Slik skal du sminke deg til våren

Slik legger du flytende eyeliner

Slik skal du sminke øyne

 

 

Lik Stella på Facebook!