Triana Iglesias' favorittprodukter og beste skjønnhetstips

Dette ene produktet klarer hun seg nesten ikke uten.

Triana Iglesias' favorittprodukter og beste skjønnhetstips
© Einar Aslaksen

Jålefaktor fra 1 til 10?
Jeg kan være alt fra 3 til 10, det kommer helt an på humør, tid og sted ...

Ditt skjønnhetsritual?
Jeg renser huden og sørger for å gi fuktighet. Jeg legger meg aldri uten å gå gjennom alle punktene: Vaske, rense, serum, fuktighetskrem og øyekrem. Dette gjør jeg to ganger om dagen, morgen og kveld. Dagkremen min har solfaktor, og om kvelden bruker jeg serum og nattkrem. Men håret mitt er jeg ikke så opptatt av, og klipper meg bare når frisøren min sier at jeg må. Og jeg hater å gre meg og gjør det helst ikke. Heldigvis mater frisør Kim håret med riktige produkter og klipper slitte tupper.

Bli kvitt mørke ringer under øynene

Hva er ditt forhold til sminke?
Jeg er glad i sminke til fest, og elsker leppestift. Men siden jeg ofte blir sminket en del på jobb, liker jeg å føle meg naturlig og usminket til vanlig.

Slik skal du nappe øyenbryn

Renser du alltid ansiktet før du legger deg?
Ja! Alltid! Uansett hvor sent på natten jeg kommer hjem, sverger jeg til god rens av huden.

Husker du ditt aller første sminkekjøp?
Mamma var veldig imot at jeg skulle sminke meg på ungdomsskolen, og jeg begynte å sminke meg sent. Mitt første sminkekjøp var en roll-on lipgloss med glitter, som luktet melon. Den var helt grusom - og jeg elsket den!

Hva har du alltid i sminkepungen?
Fuktighetskrem med solfaktor, pudder fra Mac, concealer fra Benefit, maskaraen «Definicils» fra Lancôme, svart våt eyeliner, og mine to «all time» leppestiftfavoritter: «Boy» fra Chanel og en knallrød fra Mac. Jeg bruker som regel ikke alt dette på en gang, men det er favorittene som ligger i sminkepungen. Sammen med en pinsett jeg har fått av Fred Hamelten og en vippetang. Når det kommer til leppestifter, bytter jeg gjerne farger litt etter årstiden. Akkurat nå er jeg på en plommefarget fra YSL. Om sommeren liker jeg egentlig at leppene ser freshe og bare ut, da bruker jeg bare litt leppepomade.

Slik legger du flytende eyeliner

… og med deg i vesken?
Håndkrem, mobil, pastiller, nøkler, lommebok og neglefil og Sacred Space Spray. Jeg er helt Mary Poppins på veskeopplegget; Jo større veske, jo mer har jeg med meg.

Hvis du fikk velge kun ett produkt før du går ut døren om morgenen, hva ville det vært?
En fuktighetskrem med solfaktor som gir farget glød, fra mdFormulations.


Flere kjendisdamer foran speilet:

Jenny Skavlan

Veronica Maggio

Hanne Kolstø

Charlotte Thorstvedt

Alexandra Joner

Lik Stella på Facebook!