Tomine Harkets skjønnhetsfavoritter og -rutiner

Tomine kjører sin egen skjønnhetsgreie, bruker gjerne lipgloss som øyenskygge og vil helst at neglelakken skal være litt harry.

Tomine Harket om sin skjønnhetsrutine
© Einar Aslaksen

Tomine Harket (24)
Aktuell med: «Hva Er Vi Nå // H.E.V.N //». Samarbeid med Unge Ferrari.
Du finner meg her: @tomineharket 

Hvor jålete er du – på en skala fra 1 til 10?
Det varierer veldig, men jeg er nok ganske lite jålete av meg. De fleste rundt meg ville nok beskrevet både meg og stilen min som veldig random. Men jeg fikser jo neglene mine omtrent ukentlig, så litt jålete er jeg vel.

Hva er ditt skjønnhetsritual?
Jeg prøver å være flink til å rense huden både morgen og kveld, men er utrolig lat på sånne ting så det blir litt tilfeldig når jeg gjør det. Men jeg får helt angst om jeg ikke får vasket håret om morgenen, og må innom både balsam, hårbørste og hårføner, hvis ikke er håret mitt som tyggis.

Hva er viktigst for deg, å være fin på håret eller å være fint sminket?
Håret! Hvis jeg er i en god hudperiode, går jeg uansett helst uten sminke. Nå kommer sommeren og da får jeg gjerne litt farge også, så da prøver jeg å bruke så lite sminke som mulig for å la huden puste.

Tomine Harket sine favorittprodukter

Har du noen gang laget dine egne skjønnhetsprodukter?
Ikke som jeg kan huske, men jeg bruker ofte sminke på nye måter. For eksempel lipgloss som øyeskygge, eller lipliner både over og under øyet.

Hva har du alltid i sminkepungen?
Carmex, øyebrynspenn og -børste.

… og med deg i vesken?
Snus, lader, neglelim, neglefil og parfyme.

Når føler du deg finest?
Når humøret mitt er bra føler jeg meg alltid veldig fin. Jeg kan gå uten sminke og føle meg superhot, hvis jeg har en god dag.

Kjører du som regel samme sminkerutine eller prøver du nye trender?
Jeg sminker alltid øyebryna på samme måte, men farge på leppene og øynene er sånne ting jeg bytter på hver dag. Men nå er jeg i en glossy, lyserosa periode, så det blir mye av det. Jeg har grønne øyne og elsker å fremheve det med farge, men bruker helst ikke maskara. Jeg liker den looken best. 

Tomine Harket deler sine skjønnhetsfavoritter

Du får ti minutter for å fikse deg før et event på rød løper. Hva gjør du?
Gøy! Jeg kan sminke meg på 2 minutter så lenge jeg har det jeg trenger lett tilgjengelig. Da tegner jeg opp bryn, tar en fin farge rundt øynene, dekker over all rødhet i trynet og markerer kinnbeina. Pluss litt highlighter på nesa, over leppekanten og kinnbeina.

Hva er din største skjønnhetsekstravaganza?
Jeg satte på vipper annenhver uke da jeg var med i Stjernekamp. På TV trenger man jo mye mer sminke enn normalt for at det skal synes. Men jeg har sluttet med det nå. Jeg setter på akrylnegler ca. en gang i uken, da. Det er jeg helt avhengig av. Jeg elsker å ha design på neglene som er litt harry og ganske «out there». @kristine_nails er helt rå på negledesign!


10 minutter bruker jeg på badet en vanlig morgen.

Favorittprodukt: Carmex med kirsebærlukt.

Beste tips: Rens huden og bruk høy solfaktor i ansiktet. 

5 produkter bruker jeg på en vanlig morgen.

Min parfyme: «Midnight Fantasy» av Britney. Nostalgi! 

Min leppefavoritt: «Colour Elixir Gloss» nr. 25 fra MaxFactor. 

Lik Stella på Facebook!