Test av naturlige og økologiske deodoranter
© Getty og produsentene

Test av naturlige deodoranter

Bedre for både kropp og miljø, men funker de egentlig? Vi testet!

naturlige og økologiske deodoranter: Virker det?

«Botanical cream deodorant» fra Aurelia, kr 239. Testet av Marthe, journalist.

Selv om det ikke er bevist at aluminiumsbaserte deodoranter kan være skadelig, føles det utvilsomt bedre å benytte seg av produkter uten denne ingrediensen. I hvert fall når man finner et som fungerer minst like godt! Denne naturlige, kremdeodoranten er intet mindre enn fantastisk. Den lukter fresh peppermynte, har en pudderaktig konsistens og holder deg tørr og luktfri, selv på lange, stressende og svette dager.

Det er verdt å merke seg at man ofte må gjennom en «innkjøringsperiode» når man bytter fra vanlig til naturlig deo. Den første uka kan det føles som om man både lukter og svetter mer enn vanlig, men om du holder ut vil dette gi seg etter kort tid! 

Virker egentlig naturlige deodoranter? vi har testet!

«Deo Crystal» fra Urtekram, kr 35. Testet av Ida, redaktør.

Litt for rennende i konsistensen er den, men denne deodoranten gjorde jobben overraskende bra. Hverken irritert hud eller sjenerende lukt, og det til en utrolig konkurransedyktig pris. 

Visste du at det er kjempelett å lage sin egen, naturlige deo? Oppskriften finner du her!

Test av forskjellige naturlige og økologiske deodoranter

«Clean Deodorant Balm» fra The Natural Deodorant co., kr 75. Testet av Ida, art director.

Kremaktig, men tørr konsistens som er enkel å påføre. Jeg var litt skeptisk til den helsekostaktige lukten, men den ble heldigvis ikke for dominerende. Denne funket like bra som en «vanlig» deodorant!

naturlige og økologiske deodoranter - slik virker det.

«Lavender tips» fra Schmidt's, kr 229. Testet av Marthe, journalist.

Jeg synes det er vanskelig å finne naturlige deodoranter som fungerer godt, så gleden var stor da jeg testet denne. Uønsket lukt uteblir, selv på ekstra svette dager, og den milde, kremede konsistensen forhindrer tørr og irritert hud.

Lik Stella på Facebook!