Hvordan fjerne mørke ringer under øynene

Slik blir du kvitt mørke ringer under øynene

Med disse ekspertrådene minsker du mørke ringer under øyene, og ser mer våken ut på et blunk!

6. desember 2016 av Marthe E. Jakobsen

Mørke ringer er gjerne arvelig og blir i tillegg påvirket av livsstilen man har. Det beste man kan gjøre for å minimere disse er å sørge for å få sin skjønnhetssøvn, drikke mye vann og unngå for mye stress. Det finnes også produkter spesielt egnet for øyepartiet som øker sirkulasjonen og dermed minsker de mørke ringene, men kun til en viss grad. Det viktigste er at innsiden og utsiden samarbeider. (Linda Jørgensen, hud- og kroppsterapeut. Gründer av hudpleiekjeden Face It.)

Det er heldigvis også mulig å gi ansiktet et mer våkent uttrykk ved å sminke bort de mørke ringene. De siste årene har det kommet stadig flere fargekorrigerende concealere på markedet, og det er særlig dem med rosa eller oransje nyanser som er best egnet for mørke ringer. Rosa for deg med lys hud, og oransje for mørkere hudtoner. Ansvarlig makeup-artist i Max Factor, Linda Wickmann, anbefaler også å se etter concealere med lysreflekterende partikler.

Tørr hud og rødhet i ansiktet? Her er de beste rådene!

De beste produktene mot mørke ringer under øynene

bareMinerals «bareSkin Complete Coverage Serum Concealer», 399 kr. Urban Decay «Color Correcting Fluid Color Corrector», 215 kr. Elizabeth Arden «Visible Difference Brightening Eye Gel», 310 kr. Helena Rubinstein «Force C Eye Mask», 685 kr. jane iredale «Enlighten Concealer», 405 kr.

Lik Stella på Facebook!