Månedens skjønnhetsfavoritter

Cushion-blush, fuktighetsbomber og friske dufter – her er produktene vi elsker denne måneden!

Concealer mot mørke ringer og rødhet

Mørke ringer under øynene og rødhet rundt nesevingene blir historie med disse små fargestiftene. Gul og oransje nøytraliserer mørke ringer, grønn reduserer rødhet, mens blått korrigerer gusten hudfarge.

«Fix It Colour», fra Dior, kr 320.

Sminke fra Lancome. Cushion blush

Den franske dronningen av striper og lekne mønstre inntar nå kosmetikkhyllene. I samarbeid med Lancôme har kreativ direktør for Sonia Rykiel, Julie de Libran, designet en sminkekolleksjon inspirert av motehusets velkjente paletter. Vår favoritt fra kolleksjonen er den nye cushion blushen, som gir nydelige og naturlige roser til kinnene.

Øyenskygge-palett fra Lancôme, kr 575.
Cushion blush fra Lancôme, kr 395.

Fuktighetsgivende ansiktskrem sensitiv hud

Ansiktskremen «Bare Haven» fra bareMinerals’ nye hudpleieserie Skinsorials er en skikkelig fuktbombe. Den rike og fuktighetsgivende, men samtidig lette formulaen passer de fleste hudtyper, og kan brukes både morgen og kveld.

«BARE HAVEN Essential Moisturizing Soft Cream» fra bareMinerals, kr 479.

Tørrsjampo for lyst og mørkt hår

Si farvel til dårlige hårdager. Denne nyheten gjør håret lett, fresht, volumiøst og velduftende, uten seig og trå tekstur. Ny tørr­sjampo-favoritt!

Tørrsjampo fra Moroccanoil, kr 225.

Her kan du lese vår test av tørrsjampo.

Økologisk sminke av Gwyneth Paltrow

Det økologiske hudpleiemerket Juice Beauty, kjent for å bruke juice som hovedingrediens i sine produkter, lanserer nå en grønn sminkeserie i samarbeid med Gwyneth Paltrow. Utvalget er stort, prisene gode og produktene likeså!

Juice Beauty finner du på parfymeri.no, fra kr 195.

Fuktighetsgivende olje til ansiktet

Denne naturlige, plante­baserte ansiktsoljen er en ny storfavoritt i kveldsrutinen! Smør noen dråper på nyrenset hud, og du vil våkne med gjennomfuktet og glødende fjes.

«Cell Repair Night Oil» fra Aurelia Probiotics, kr 739.

Parabenfrie og parfymefrie hårprodukter

Etter å ha gjort stor suksess med eget hudpleiemerke, følger moteblogger Trine Kjær nå opp med hårprodukter. Serien er produsert og utviklet i Danmark og er fri for parabener og unødvendig parfyme.

trineswardrobe.com, fra kr 139.

Parfyme Calvin Klein One Gold

Den bestselgende unisexduften CK One har kommet i en ny, fresh versjon, med deilig lukt av sitrus, tre og honning.

«CK One Gold», kr 380 kr.

Slik finner du din parfymetype!

Olje og børste til ansiktet

Gi morgentrynet en deilig oppvåkning med disse nyhetene. Den myke børsten eksfolierer huden skånsomt, mens den påfølgende oljemassasjen stimulerer blodsirkulasjonen. Et rituale verdt å ta seg tid til!

«Tulasāra Morning Awakening Ritual Kit» fra Aveda, kr 945.

Test av hårmaske

TEST AV HÅRMASKE

«Oil reflections» fra Wella, kr 295. Testet av Ida, art director

En lysreflekterende hårkur til blondt hår. Javel? Kan ikke si jeg merket noe til at håret mitt fremsto som lysere, men blankt og fint ble det i hvert fall. Og den lukter kjempegodt!

Test av hårkur, hårmaske

TEST AV HÅRMASKE

«Gold lust transformative mask» fra Oribe, kr 666. Testet av Ida, redaktør.

Tube er så mye mer praktisk enn krukke, og både innpakning og duft er eksklusivt og deilig. Resultatet er imidlertid ikke så spesielt at det forsvarer den høye prisen.

Test av hårkur, hårmaske

TEST AV HÅRMASKE

«Mythic oil», fra L'oréal Professionnel, kr 325. Testet av Marthe, journalist.

Jeg synes ofte fuktmasker kan gjøre mitt tynne hår tungt og flatt, men det gjelder ikke denne. Jeg både kjenner og ser at håret er mykere og glattere, uten at det går utover stylingevnen.

Lik Stella på Facebook!