Lines beste skjønnhetstips og -triks

Må du kutte ned på badetiden, er dette dama å gå til. Hun mener nemlig at jo mindre tid hun kan bruke på utseendet, jo bedre.

15. desember 2017 av Ida Halvorsen Kemp
Line Elvsåshagen deler sine beste skjønnhetstips og -triks
© Einar Aslaksen

Line Elvsåshagen (27)

Aktuell med: Programmet «Line fikser kroppen» på NRK.
Du finner meg her: @linefikserkroppen


Hvor jålete er du – på en skala fra 1 til 10?
4. Jeg er veldig jålete når det kommer til hårfargen min, den skal være i akkurat riktig farge. Sveisen er det ikke så farlig med, og jeg bruker lite sminke. Men er nok litt avhengig av maskaraen, og føler meg frisk som en fisk hvis jeg får rosa i kinna. 

Hva ser du når du ser deg i speilet?
Jeg ser ei som er litt for glad i burger og øl, men koser seg i livet, har medfødt dobbelthake, litt for store pupper, guttete legger, men veldig fin sprettrumpe. Generelt sett ei som har skammet seg mye over eget utseende, og nå er drittlei av å ikke føle seg bra nok.


Hva er ditt skjønnhetsritual?
Jeg våkner tretten minutter før jeg skal gå ut døra: hopper i dusjen, vasker meg i trynet med vann og bruker Ren Rose O¹² Moisture Defence Oil og Ren Ultra Moisture Day Cream etterpå, pluss litt Vichy Ideal Body Balm. Bruker Chanel Rogue og Bare Minerals-pudder, før jeg slenger på litt L'Oréal vannfast maskara. Den holder gjennom alle mulige stormer!

Hva er viktigst for deg, å være fin på håret eller å være fint sminket?
Generelt er jeg ikke så opptatt av å være fin, men heller fornøyd. Jeg bryr meg ikke om bustete hår og litt hastete sminke, så lenge jeg ikke føler meg som Gollum.

Kommer skjønnheten innenfra eller utenfra?
Den kommer fra begge steder! Det finnes ikke noe vakrere enn et menneske som har det bra på innsiden, det smitter som regel over på utsiden. Og så skader det ikke med litt stjerneglitter i fjeset hvis man skal ut på vift en lørdagskveld! 

Husker du ditt aller første sminkekjøp?
Jeg kjøpte en maskara, men gjemte den for mamma – hun har alltid vært imot sminke og alt «unaturlig», og skjønte ikke hvorfor jeg plutselig skulle begynne å sminke meg. Naturlig lenge leve, mener hun! Det er jeg for så vidt ganske enig i, men det må være lov å stæsje seg litt i ny og ne.

Renser du alltid ansiktet før du legger deg?
Nei. Som regel prioriterer jeg å ligge litt ekstra lenge på sofaen, enn å bruke tid på badet.

Har du noen gang laget dine egne skjønnhetsprodukter?
Det høres utrolig kjedelig ut, og noe jeg aldri ville funnet på. Jo mindre tid jeg kan bruke på utseendet, jo bedre er det.

15 minutter bruker jeg på badet om morgenen. 

Favorittproduktet mitt er fuktighetsoljen fra REN.

Beste skjønnhetstips: Dusj og krem inn hele kroppen før du legger deg i rent sengetøy.

3 produkter bruker jeg på en vanlig morgen.

Min favorittparfyme er: Estee Lauder, Bronze Goddess. 

Min favoritt til leppene: Carmex leppepomade

Lik Stella på Facebook!