Ida Fladens skjønnhetsfavoritter og beste tips

Favorittansiktskremen hennes finner du på apoteket!

Ida Fladen skjønnhetsfavoritter sminkerutiner
© Einar Aslaksen

Jålefaktor fra 1 til 10?
– Her er det stor forskjell mellom fest og hverdag. På jobben bryr jeg meg fint lite om hvordan jeg ser ut, eller hva jeg har på meg. Men så fort fredag kveld kommer, forvandles jeg til den jåledukka! Alt i alt ligger jeg nok mellom 5 og 6 på skalaen.

Hva er ditt skjønnhetsritual?

– Starter stort sett dagen med en dusj, og smører meg inn med deilig babyolje. Det funker som bare det, og er mye enklere enn bodylotion. Etter dusjen kommer det aller viktigste: ansiktskrem. Jeg takler ikke tørr hud i ansiktet og trenger en fuktighetskrem som er litt drøy. Favoritten er Vichy Aqualia Thermal. Deretter må svettelukt unngås med Pure Deo fra Biotherm. Så skal maska legges. Til vanlig bruker jeg foundation, litt øyeskygge, maskara og litt farge på brynene. På kvelden er det dårlig med skjønnhetsritualer. Det nærmeste jeg kommer, er vel å pusse tenna ...

Hva har du alltid i sminkepungen?
– Blank Photofinish-primer fra SmashBox, foundation fra Chanel, rouge og øyenskygge fra Mac, maskara, øyebrynsminke fra Everyday minerals, flytende sort eyeliner fra The Body Shop.

… og med deg i vesken?
– Leppepomade fra Burt's Bees, rød. Medisin for leppene og gir fin naturlig rødfarge. Og lipgloss, akkurat nå er jeg veldig glad i den røde fra Bik Bok. Hårstrikk - får ofte akutt behov for å få håret bort fra ansiktet, og da blir det kritisk hvis jeg ikke har en strikk i nærheten. Håndkrem fra A-derma, solbriller, paraply. Nøtter og sjokolade, er livredd for å bli akutt sulten! Og seff nøkler, mobil og bankkort.

Husker du ditt aller første sminkekjøp?
– Husker ikke det første jeg kjøpte selv, men husker veldig godt at jeg stjal av mamma. Det startet det siste året på barneskolen, da brukte jeg mammas maskara hver eneste dag. Prøvde å ta på så lite så mulig for at mamma ikke skulle se det, men det syntes selvsagt dødsgodt.

Hva er ditt forhold til sminke?
– Jeg bruker som regel alltid litt sminke, men det er stor forskjell på mengde. Elsker sotede øyne og det litt dramatiske på byen, men kan også føle meg topp med kun litt pudder og maskara.

Renser du alltid ansiktet før du legger deg?
– Jeg føler jeg er den eneste i verden som svarer nei på dette spørsmålet. Virker som om alle andre ser på dette som dagens viktigste oppgave. Jeg er enig i at det er sløvt, men jeg tar nesten aldri av meg sminken før jeg legger meg. Det er så utrolig tiltak, så jeg lever heller på kanten og lar det være.

Beste skjønnhetstips:
– Tørrsjampo! Jeg bruker Batiste for brunetter.

Ida Fladens skjønnhetsrutiner:

– 30 minutter bruker jeg på badet om morgenen.

Favorittprodukt: - Photofinish primer fra SmashBox, er helt avhengig.

Håret mitt: Går til frisøren 1-2 ganger i året.

9 produkter bruker jeg hver morgen.

Min leppestift: Mister leppestifter hele tiden, så jeg bruker ulike billige typer.

Lik Stella på Facebook!