9 nye skjønnhetsfavoritter

... pluss test av naturlige deodoranter.

Det japanske skjønnhets­merket Shiseido lanserer denne høsten hudpleie­serien «Waso», som er myntet på menn og kvinner i 20-årene. Ansiktsrensen, som har honning som en av nøkkelingredisene, er favoritten!

«Quick gentle cleanser» fra Shiseido, kr 330.


Les også: Superproduktene for deg med tørr og sensitiv hud

Mineralrikt termalsk kildevann og hyarulonsyre er heltene i denne lette og fuktighetsgivende boosteren. Den absorberes raskt og gir huden akkurat hva den lover; masse fukt. En ny favoritt på baderomshylla som passer alle hudtyper, også sensitiv.

«Mineral 89», fra Vichy, kr 289.

God dekkevne, pleiende innhold og naturlig resultat. bareMinerals nye foundation sørger for plettfritt fjes hele dagen (og kvelden!). 

bareMinerals BarePro Performance Wear Liquid Foundation, kr 459 kr.

Aldri mer søl når du påfører maskara! Denne geniale nyheten kommer med to koster i ett, hvor den minste gjør det lekende lett å fikse nedre vippekant.

«Bold & Bad lash», fra MAC, kr 215.

Toner, essens og ansiktsmist i én lekker flaske. Denne nyheten fra finske Nuori er et enkelt og effektivt multiprodukt du kan bruke som første steg etter rens i hudpleierutinen din for ekstra fuktighet og pleie, eller som en forfriskende dusj i løpet av dagen.

«Vital unifier» fra Nouri, kr 370.

Kulde og vind tærer på huden, og en god maske kan ofte være redningen. Denne nye trioen fra Clarins motvirker de fleste problemer og passer alle hudtyper i alle aldre. Den blå leverer rikelige mengder fukt, den grønne er en leirebasert maske som renser huden i dybden, mens den gule pleier og beroliger tørr og sensitiv hud.

«SOS» fra Clarins, kr 389 pr. stk.

Gi huden din en kickstart etter rens med denne flytende favoritten fra Origins. Den sørger for en ekstra dose fukt og næring, samt hjelper huden bedre å trekke til seg og få mer ut av påfølgende produkter.

«Tri-Phase Essence lotion» fra Origins, KR 385.

Ekstrakter fra lavendel, iris og rug i kombinasjon med en ett minutts «yoga-massasje» gir en oppstrammende effekt i tillegg til en fantastisk glød. Blodsirkulasjonen settes i gang samtidig som huden suger til seg de næringsrike ingrediensene denne masken har å by på.

«Lifting Flash mask» fra Decléor, kr 589.  

Skjønnhetsmerket Shu Uemura laserte sin første renseolje for håret for 50 år siden, og det ikoniske produktet har vært en bestselger i alle år med god grunn. Den oljebaserte sjampoen renser hår og hodebunn for rester av stylingprodukter og forurensing, uten å etterlate håret tungt.

«Cleansing Oil shampoo» fra Shu Uemura, kr 480.

Test av økologisk og naturlig deodorant - virker det?

«Deo Crystal» fra Urtekram, kr 29.

TESTET AV IDA, REDAKTØR

Litt for rennende i konsistensen er den, men denne deodoranten gjorde jobben overraskende bra. Hverken irritert hud eller sjenerende lukt, og det til en utrolig konkurransedyktig pris. 

Test av økologisk og naturlig deodorant - hvilken er best?

«Lavender tips» fra Schmidt's, kr 229. 

TESTET AV MARTHE, JOURNALIST

Jeg synes det er vanskelig å finne naturlige deodoranter som faktisk fungerer, så gleden var stor da jeg testet denne. Uønsket lukt uteblir, selv på ekstra svette dager, og den milde, kremede konsistensen forhindrer tørr og irritert hud.

Test av økologisk og naturlig deodorant

«Clean Deodorant Balm» fra The Natural Deodorant, kr 75.

TESTET AV IDA, ART DIRECTOR

Kremaktig, men tørr konsistens som er enkel å påføre. Jeg var litt skeptisk til den helsekostaktige lukten, men den ble heldigvis ikke for dominerende. Denne funket like bra som en «vanlig» deodorant!

Lik Stella på Facebook!