10 skjønnhetsnyheter vi sverger til nå

Sheet-masker, nattpeeling og kremede sminkeprodukter er bare noen av nyhetene du bør sjekke ut denne høsten!

15. september 2017 av Marthe E. Jakobsen

Denne søte masken gir masse fuktighet og næring til tørre og sprukne høstlepper på bare noen minutter. 

«Lip Renewal FlashPatch» fra patchology, kr 189 for 5 stk.

Det nyeste medlemmet i Stella McCartneys «Pop»-familie er en frisk og ren parfyme, med duft av engelsk blåklokke, sandeltre og tuberose. Perfekt i overgangen mellom sommer og høst! 

«Pop Bluebell», kr 665 for 50 ml EDP.

Den populære (og ­fantastisk gode!) Black Rose-serien til Sisley får nå et nytt, etter­lengtet tilskudd. Den fyldige men samtidig silkemyke ­kremen absorberes umiddelbart og gir
glød, fukt og «plumper» opp huden.

 «Black Rose Skin Infusion cream» fra Sisley, kr 1520.

Sheet-masker, altså de som ser ut som en hvit tøymaske man legger oppå huden, har tatt den vestlige verden med storm de siste årene. Stadig flere merker har kastet seg på trenden, og disse blomsterinspirerte variantene fra Origins er favorittene for øyeblikket.

«Flower fusion», fra Origins, kr 55 per stykk.

En av favorittene fra Chanels høstkolleksjon er denne fine trioen bestående av kremblush, highlighter og concealer. Alle i en deilig kremet konsistens, som gjør det enkelt å påføre med fingrene i løpet av en travel dag eller kveld. Alt du trenger på farten i et lite, lekkert kit!

«Palette Essentielle» fra Chanel, kr 620.

Forurensing har ikke bare en negativ innvirkning på miljøet, men også huden vår. Dette ønsker Biotherm å gjøre noe med og lanserer nå en ny hudpleieserie som jobber med å styrke hudens naturlige evne til å forsvare seg, ved hjelp av blant annet algen chloella.

«Skin oxygen» fra Biotherm, fra kr 220.

Lite tid til egenpleie i hver­dagen? Da er denne nattpeelingen gull verdt! Du påfører et tynt lag under din vanlige nattkrem, og mens du sover eksfolieres huden skånsomt.

«IdÉalia night peel» fra Vichy, kr 334.

Hårfavoritten Oribe har utvidet sortimentet med sminke og hudpleieprodukter. Fra lekre leppestifter til gullfarget ansiktsmaske.

Oribe, fra kr 320. 

Den kjente og kjære «Ultra facial cream» har vært en bestselger siden den ble lansert på 70-tallet, takket være sin milde duft, fuktighetsgivende ingredienser og lette konsistens. Det eneste vi har savnet er solfaktor, og det kommer nå!

«Ultra facial cream spf 30» fra Kiehl's, kr 250 for 50 ml.

Vil du ha en så sunn og ren hud som mulig, er det viktig å rense huden godt. Helst både morgen og kveld. Litt morsommere blir rutinen med en magisk rens som denne! Den har en honninglignende konsistens når du smører den på tørr hud, og ved å tilsette litt vann blir den deilig og skummende. Ja, og så blir ansiktet skinnende rent, da!

«Miel-en-Mousse» fra Lancôme, kr 280.

Lik Stella på Facebook!