Stella møtte Bar Refaeli i Berlin. © Getty Images

Stella møter: Bar Refaeli

Bar Refaeli om Escada, fremtiden og livet etter Leo.

1. september 2011 av Guro Danielsen

Dette er et av høydepunktene i karrieren min, sier Bar Refaeli.

Den israelske stjernemodellen sitter i den dype sofaen på fasjonable Hotel de Rome i Berlin. Det fregnete ansiktet er så å si usminket. Utenfor står tyske paparazzier og venter i bilene sine. Bar er nemlig i byen i forbindelse med Escadas nye parfyme, «Especially Escada», som nå er blitt lansert. Hun er duftens ansikt utad, og det er dette hun regner som et av sine høydepunkter på cv-en. Bruddet med Leonardo DiCaprio, derimot, vil hun helst ikke snakke om.

- Alle modeller drømmer om å få muligheten til å fronte denne typen kampanjer. Men forsiden på Sports Illustrateds badetøyutgave var også veldig stas. Og jeg har også gjort noen tv-show og et veldedighetsprosjekt med en t-skjorte som er ute nå, så det er mye interessant som skjer for tiden, sier hun.

Bar Refaeli for Escada

Det tradisjonelle tyske motehuset Escada fikk nye eiere for et par år siden, og har reist seg fra asken som mer moderne, med det de kaller «kul glamour». Da passet den rocka modellen godt. Hun er kjent for å være både avslappet og festglad.

- Jeg liker at duften er veldig feminin og elegant, for kvinner som er glade og spontane. Det passet perfekt til meg, sier Bar.

Slik har du sikkert sett Bar Refaeli i reklame-kampanjene for Escada. © Escada

Slik har du sikkert sett Bar Refaeli i reklame-kampanjen for Escada.

 

Hun beskriver sin egen stil som enkel, med mange basisplagg.

- Jeg må føle meg komfortabel, og er bevisst på å velge kvalitetsstoffer. Men når alt er så enkelt, liker jeg å legge til noe gøy, som en veske eller noen sko som gir litt farge, sier hun.

I dag har hun smale jeans, svart singlet, beige lakkstiletter og en knallrosa skinnjakke.

Det blir mye reising på den populære modellen, og hun har plukket opp noen tips som gjør de mange flyturene litt lettere.

- Jeg må ha sko som er lette å ta av og på. Dessuten har jeg alltid med et stort skjerf som jeg enten kan bruke som ekstra teppe eller pute, og en stor genser, siden jeg alltid blir kald. Ørepropper, øyemaske, fuktighetskrem og hånddesinfisering er også alltid med, forteller hun.

Når hun er så mye på reisefot, blir savnet etter familien i Israel stort. Det er viktig for henne å huske å ta pauser for å dra hjem og slappe av med sine nærmeste. Moren hennes er hennes største forbilde.

- Den største utfordringen ved det livet jeg lever, er å huske å si nei til ting. Da drar jeg hjem og slapper av i noen uker. Det er der jeg henter ny energi, med venner og familie, sier hun.

På Twitter deler hun stort og smått med fans og venner. Som bilder fra fester med venner og seg selv i bikini på en båt i Cannes.

- Hva drømmer du om i fremtiden?

Bar Refaeli tenker seg om lenge før hun svarer:

- Jeg vil gjerne stifte familie. En vakker dag.

 

Besøk nettsiden Especially Escada her.

Lik Stella på Facebook!