Parfymetyper

Tre kjente, norske skuespillere har gått gjennom en total karakterforandring. Er du virkelig den typen du tror? Ta testen, se filmen og vinn parfymer!

21. november 2012 av Andrea Brygard

Parfymetyper HD from Stella on Vimeo.

I Stellas desembernummer, som er i salg nå, kan du lese saken «Stjernetyper». Se hele forvandlingen av jentene i filmen over.

 

Det sies at det siste man glemmer av en kvinne er hennes parfyme. Men hva er det første man merker seg? Når de tre stjerneskuddene Kaia Varjord, Guro Nagelhus Schia og Janne Heltberg ankommer fotostudio danner man seg raskt tre distinkte førsteinntrykk. Kaia, fortumlet inn med regnvått hår - hun er direkte, blid, gestikulerende og energisk til stede. Guttejenta next-door. Hun skal være vår romantiske, sensuelle heltinne i dagens shoot. Litt senere på dagen kommer danser og skuespiller Guro Nagelhus Schia. Plutselig står hun i rommet, lydløs, elegant, petit og forsiktig, men åpen og mild. Vår androgyne moderne heltinne. Senere, som en virvelvind, på høye hæler, med myke skjørt og en telefon stadig trykt til øret, Janne Heltberg, vår dramatiske femme fatale.

Vi som trodde vi hadde castet skuespillerne til skjønnhetstyper som var helt ulike dem selv. Kanskje vi tok helt feil? Alle vil jo helst bli sett. Som seg selv. Eller som en litt mer sexy og dramatisk versjon av seg selv. Det spiller skjønnhetsindustrien på når de legger ut sin vakre reklamekortstokk. Hvilken type er du egentlig? Hvilken type parfyme ender du vanligvis opp med? Evig romantisk eller orientalsk og mystisk? Se filmen om hva våre stjerner synes om å være en type, og la deg inspirere av de vakre bildene under.

Hvilken parfymetype er du? TA QUIZEN HER.


KAIA VARJORD

© stellamagasinet.no

Foto: Einar Aslaksen / Stella

© stellamagasinet.no

Kaia Varjord (34)
Aktuell med: NRK-serien «Hjem» og filmen «90 minutter».

Kaia er utdannet ved Teaterhøgskolen og debuterte som skuespiller ved Torshovteatret. I august og september 2005 var hun å se i Arne Lygres stykke «Mann uten hensikt» sammen med blant andre Trond Espen Seim, Jon Øigarden og Petronella Barker, og senere i 2006 i Torshovteatrets forestilling «Orgie.»

Våren 2006 turnerte hun Norge rundt med Riksteatrets forestilling «Henrik og Emilie» av Niels Fredrik Dahl. Hun hadde senere også hatt roller i NRKs TV-serier «En udødelig mann» og nå senest «Taxi».

I 2007 hadde hun en rolle i «Få meg på, for faen» ved Det Norske Teatret og er denne høsten å se i spillefilmen «90 minutter», samt NRK-serien «Hjem».

Fremover kan du oppleve Kaia i teaterstykket «Bikubesong» og tv-serien «Dag 3» på TV2.


GURO SCHIA

 

© stellamagasinet.no
Foto: Einar Aslaksen / Stella

© stellamagasinet.no
© stellamagasinet.no
© stellamagasinet.no

Guro Nagelhus Schia 
Danser og skuespiller. Aktuell med: filmen «Anna Karenina», samt danseforestillingen «TeZukA» som settes opp på de største scenene verden rundt.

Guro er født i Rykkinn og gikk på danselinjen ved Fagerborg videregående skole fra 1994 til 1997, og deretter på Statens balletthøgskole til 2000. Hun har jobbet fast i dansekompaniet Carte Blanche i 8 år. På Guros merittliste finnes blant annet danseoppvisninger på Teatro Alla Scala og Staatsoper i Berlin, og i en Wagneropera.

I dag jobber hun som frilans danser og koreograf. I «Anna Karenina» spiller hun mot blant andre Keira Knightley og Jude Law. I tillegg til rollen som kammerpiken Annushka, er hun også koreografassistent i filmen.

Fremover kan du også oppleve Guro i forestillingen «Svatantrya», som er et samarbeid med musikeren Anoushka Shankar. (Datter av den legendariske Ravi Shankar og søsteren til Norah Jones).


JANNE HELTBERG

© stellamagasinet.no
Foto: Einar Aslaksen / Stella

© stellamagasinet.no

Janne Heltberg (30)
Aktuell med: Filmen «Mer eller mindre mann»,  teaterstykket «Ship o´hoi» og «Hedda Face­raping Gabler» på internett.

Janne er også utdannet ved Teaterhøgskolen, der hun spilte hovedrollen i Frank Wedekinds «Lulu». Hun har siden har vært aktiv i teater, TV og film fra tidlig alder, med roller i «Midt i smørøyet« og «Asylet» på NRK« og spillefilmen «Markus og Diana».Hun har spilt i oppsetningene av Shakespeares «Romeo og Julie», «Alt er realtivt», og «Fuglane» av Tarjei Vesaas på Trøndelag Teater.

Vinteren 2013 er hun igjen aktuell når Knut Hamsuns verdenskjente roman «Victoria» blir filmatisert på norsk, samt den norske filmen Pioner.


Hvilken parfymetype er du? TA QUIZEN HER.

Lik Stella på Facebook!