Marianne Theodorsen blogger som Styledevil.

© Einar Aslaksen

Marianne Theodorsen foran speilet

Blogger Marianne aka Styledevil avslører sine sminkeritualer og beste sminketips.

16. august 2012 av Cecilie Molvær Jørgensen


Jålefaktor fra 1 til 10?

- Det varierer veldig. Noen dager 0, andre dager 10. Det kommer helt an på humøret og anledningen. Skal jeg noe spesielt, er jeg nok en soleklar tier, kanskje til og med en tjuer. Mens hjemme, og på dager når jeg er ekstra trøtt, ligger jeg rundt en treer. Er jeg på hytteferie klinker jeg til med 0. Jeg gir rett og slett blaffen i om jeg har litt sjøtang i håret og poser under øynene.

Les også: Test av mascara

Stjernene sverger til Moroccanoil oil

Ditt skjønnhetsritual?
- Jeg har sensitiv hud, så jeg bruker milde renseprodukter fra Ren morgen og kveld. I tillegg bruker jeg en peelingsvamp fra Konjac Sponge, som gir huden min en mild skrubb og ekstra glød. Jeg sminker meg med mineralpudder, litt rouge og maskara, og så er jeg «good to go».

Hva er ditt forhold til sminke?
- Jeg er nok ikke den dama som eksperimenterer mest. Jeg har funnet et par ting som funker for meg, og holder meg til det. De gangene jeg prøver noe nytt, ender jeg opp med å føle meg som en klovn eller hun dama som ikke skjønte helt når hun skulle stoppe å pønte seg.

Hva var ditt første sminkekjøp?
- Rosa øyenskygge fra H&M. Søsteren min lurte på om jeg hadde fått en allergisk reaksjon da jeg endelig våget å teste den. Ikke særlig vellykket, med andre ord.

Hvordan bruke hårolje

Renser du alltid ansiktet før du legger deg?
- Alltid! Rens er alfa og omega. Om jeg er altfor trøtt, bruker jeg renseservietter og en god fuktighetskrem. Jeg føler meg rett og slett skitten om jeg legger meg med sminken på, i tillegg til at jeg gjerne våkner opp dagen derpå med et par fyrtårn eller diskokuler i trynet.

Hvis du fikk velge kun ett produkt om morgenen, hvilket ville det vært?
- Mineralpudder. Jeg liker å kunne freshe opp huden i løpet av dagen. Men aller helst vil jeg ha med meg hele sminkepungen, sånn i tilfelle.

Hva har du alltid i sminkepungen?
Mineralpudder fra Bekk, øyevippetang fra Shu Uemura, maskara fra den siste goodiebagen jeg fikk, rouge fra Make-Up Store, lyst solpudder, øyebrynsgele, leppepomade, smokey eye-kit fra IsaDora og rød leppestift fra Mac. Hva jeg velger å drasse med meg av dette, er avhengig av hva jeg skal.

... og i vesken?
Sminke, mobil, kamera, Ipod, almanakk, mye søppel, og den siste boken jeg leser på.


Flere kjendisdamer foran speilet:

- Jenny Skavlan

- Alexandra Joner

- Veronica Maggio

- Hanne Kolstø

- Charlotte Thorstvedt

Lik Stella på Facebook!