De beste skjønnhetsproduktene akkurat nå.

Månedens skjønnhetsfavoritter

Svamp-foundation, fuktboostere og deilige masker – her er månedens skjønnhetsfavoritter!

Månedens skjønnhetsfavoritter: Hudpleiemerke

Det svenske, økologiske hudpleiemerket Estelle & Thild baserer produktene sine på vitaminrike og effektive ingredienser. Serien BioDefence stimulerer collagenproduksjon og er utviklet for hud med begynnende tegn på aldring. Gode produkter med gode priser!

«Biodefence», estelle & thild, fra kr 249.

Månedens skjønnhetsfavoritter: Fukt-konsentrat

Vitaminer, antioksidanter og naturlige oljer sørger for at dette serumet fukter, jevner ut og balanserer huden. Midt i blinken for årstiden vi nå går inn i.

«Lucent Facial Concentrate» fra Aésop, KR 970

Månedens skjønnhetsfavoritter: Hudpleiemerke

Naturlig hudpleie med høye konsentrasjoner av aktive ingredienser. Spanske Dafna har gjort det stort i hjemlandet, og nå lanseres merket også i Skandinavia. Produktene gir masse fukt (særlig nattkremen er helt fantastisk) og holder det de lover.

Dafna's skincare, fra kr 449.

Månedens skjønnhetsfavoritter: Ansiktsmaske

Stress og travle hver­dager setter utvilsomt spor også på huden. Denne masken jobber mot fine linjer og gjenoppretter glød og liv. 10 minutter er alt som skal til!

«Extra Firming Mask» fra Clarins, kr 630.

Månedens skjønnhetsfavoritter: Ansiktsbehandling

Dette hudbehandlingssystemet lysner, reparerer og gir frisk glød til huden på 1-2-3. Bokstavelig talt.

«Power Bright» fra Ole Henriksen, kr 675.

Månedens skjønnhetsfavoritter: Parfyme

Etter mer enn 70 års opphold lanserer nå det franske motehuset Louis Vuitton endelig en ny parfymeserie, bestående av syv dufter. Disse er skapt av en av verdens mest anerkjente parfymører, Jacques Cavallier, som har brukt fire år på å utvikle og fremstille sin versjon av en perfekt aromapalett. Duftspekteret strekker seg fra feminine blomsterbomber til krydrede, tyngre varianter.

Parfymene selges i alle Louis Vuitton-butikker, og koster fra kr 2000.

Månedens skjønnhetsfavoritter: Tørrvoks

Denne bestselgende tørrvoksen i sprayform gir volum, tekstur og hold, uavhengig av om du har tykt eller tynt hår. Spray den i tørt, rent hår, rufs litt med hendene og si hallo til perfekt, fyldig hverdagssveis, fri for tråhet og kliss.

«Shebang-a-bang Dry Spray Wax» fra EVO, kr 249.

Månedens skjønnhetsfavoritter: Hudpleie

Nylig lanserte L’Occitane sin mest avanserte anti-age hudpleieserie noensinne. Ingredienser som den unike algen jania rubens (som alltid regenereres), og blomsten immortelle (som aldri dør) må da være en oppskrift på suksess.

 «Harmonie Divine» L'Occitane, fra kr 1699.

Test av cushion foundation - Dior

TEST AV CUSHION-FOUNDATION

Ida, redaktør har testet: «Dreamskin Cushion» fra Dior, kr 755.

Et produkt som kanskje passer aller best for en rask «oppdatering» i løpet av dagen. Medium dekkevne, frisk lukt, smelter fint inn i huden og supert med refillsystem!

Test av cushion foundation - YSL

TEST AV CUSHION-FOUNDATION

Ida, art director har testet: «le Cushion Encre de Peau» fra YSL, kr 525.

Denne dekket ikke godt nok for min del, men ga et naturlig resultat uten å bli for matt. Passer nok bedre for yngre hud som ikke trenger så mye makeup. Pluss for solfaktor 20!

Test av cushion foundation - The Body Shop

TEST AV CUSHION-FOUNDATION

Marthe, journalist har testet: «Fresh Nude Cushion Foundation», fra the Body Shop, kr 299.

Om du foretrekker sminke med lett dekkevne, er denne en innertier. Den skjuler rødhet og ugjevnheter, men ikke så mye at fregnene forsvinner. Ekstra pluss for mye god fuktighet, 100% vegansk innhold og super pris!

Lik Stella på Facebook!