Ole Henriksen har hatt Charlize Theron som stamkunde i 13 år.

Få stjerneguruens beste skjønnhetstips!

Ole Henriksen spesiallager produkter til Hollywoodstjerner. Og gir Stella sine beste skjønnhetstips.

19. januar 2012 av Andrea Brygard

Ole Henriksen (60) er den lille, danske mannen bak hudpleieserien ved samme navn. Et merke som i dag er veldig populært, både i Skandinavia og ikke minst i Hollywood. Men det hele startet ved en tilfeldighet.
- Jeg jobbet som melkegutt i Danmark, men det var alltid showdans jeg ville satse på. Da jeg bodde og jobbet i Asia fikk jeg selv akne, og ble dermed interessert i hudpleie. Jeg reiste til London og studerte hudpleie der, forteller Ole Henriksen til Stella da vi møter ham i Oslo.

Stjernene sverger til Moroccanoil oil

I dag driver Ole Henriksen spa på Sunset Boulevard i L.A., selger produkter som varmt ­hvetebrød og har flere kjente stjerner på kundelista.
- Madonna elsker produktene, det samme gjør Katy Perry, Justin Timberlake og Jessica Alba! Charlize Theron har vært kunde i 13 år, og en dag hun skulle gjøre en film i England etterlyste hun et produkt som var langvarende og supereffektivt. Da utviklet jeg «Micro mini peel system» i tre trinn. Kun på etterspøsel fra henne.

Det er nemlig på kjøkkenbenken Ole Henriksen startet å utvikle produkter, og det er her mange av de nyeste produktene hans blir til også i dag - riktignok i samarbeid med laboratorier. Han er selv med på å utvikle og finne de rette ingrediensene, og bruker gjerne halvannet år på et nytt produkt.
- Produktene består av rene og naturlige ingredienser og er inspirert av skandinaviske kvinner, forteller han.
- Å hjelpe folk med deres problemer, og å forbedre huden deres er veldig viktig for meg. Både konsistens, duft og resultat skal være tilfredsstillende. Alle som kommer til en Ole Henriksen-salong skal bli behandlet som en stjerne!

Slik legger du flytende eyeliner

Slik skal du sminke øyne

Hvorfor kvinner er så opptatt av skjønnhet, forklarer han med behovet for å føle seg bra og ha god selvtillitt. Stjerneguruen er likevel opptatt av en holistisk tankegang og at skjønnhet også kommer innenfra.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?
- Det viktigste grunnlag for skjønnhet er å være glad i seg selv og fornøyd med den man er. Trene, smile og spise riktig. Produkter kan kun hjelpe deg en viss vei. Man må etterstrebe hele pakka!

Ole Henriksens favoritter:


Parfyme: Guerlain og Chanel
Hårprodukt: Aveda
Fra eget merke: "On the go cleanser" (Som visstnok også er Justin Timberlakes favoritt!)
Bestselgende produkt: Three little wonders

Les mer om Ole Henriksens produkter på deres nettsider

 

Mer om:

Makeupartistens beste sminketips

Vårens fineste foundation

Slik tar du vare på høsthåret

Tre enkle frisyrer for langt hår

Tre frisyrer for langt hår

Høstens hotteste sminkefarger

Stjernene sverger til Moroccanoil oil

Lik Stella på Facebook!