Therese Johaug med ny GLISS gullsjampo. © Marcel Lelienhof / GLISS

Therese Johaug med GLISS gullsjampo

Therese Johaug er igjen klar som fronfigur for sjampomerket GLISS, denne gangen med sin egen GLISS gullsjampo.

19. juli 2011 av Andrea Brygard

GLISS gullsjampo fra Therese Johaug

Langrennsprinsessen Therese Johaug har tidligere vært å se som frontfigur for sjampomerket GLISS, og nå er hun igjen klar med nye GLISS gullsjampo. Therese Johaug har selv vært med i produktutviklingen, og sier hun er stolt av resultatet.

- Det har vært kjempespennende å få utvikle samarbeidet mitt med GLISS på denne måten, og det er jo stas å få lov til å være med i utviklingen på min egen limited edition versjon av et produkt som jeg liker så godt selv. Serien er spesielt designet for å beskytte og reparere tynt hår som har blitt utsatt for ytre påkjenninger, med andre ord mitt eget typisk nordiske hår, sier Therese.

Skitalentet fra Hedmark har hatt stor suksess gjennom hele skisesongen og har blitt et populært navn over hele landet.

- Vi føler jo at vi har skutt gullfuglen, sier Karina Solheim, markedsansvarlig for GLISS i Norge, og legger til: - Therese Johaug har fra starten vært den perfekte talspersonen for oss, men vi kan jo ikke legge skjul på at fjordårets suksess overgikk all forventning. Nå satser vi på nok en gullsesong til vinteren, både for GLISS og Therese.

Den nye gullsjampoen fra GLISS er spesielt designet for hyppig bruk, med flytende keratin som gjenoppbygger håret innenfra. Den inneholder et næringsgivende serum som reparerer også ytterst skadet og porøst hår.

- Så mye som jeg trener, er det viktig at produktene jeg bruker er milde nok til å bruke hver dag, og at de tilfører håret massevis av næring på kort tid, sier Johaug.

Therese Johaugs gullsjampo og balsam for GLISS lanseres i september 2011.

 

Poll: Hvilken av Define-jentene har finest hår?

Lik Stella på Facebook!