Pernille Holmboe er gründer, designer og modell for sitt nye klesmerke Cameo.

- Spennende å utvikle noe helt selv

Modell Pernille Holmboe debuterer som gründer og designer med sitt eget klesmerke Cameo.

8. november 2011 av Andrea Brygard

Du kjenner henne helt sikkert igjen som den første Gina Tricot-modellen, og nå sist som Vita-kjedens ansikt utad. Nå har modell og småbarnsmamma Pernille Holmboe (34) tatt ett steg lenger og debuterer som gründer og designer av sitt eget klesmerke Cameo. Kolleksjonen har hun laget i samarbeid med med sin designervenninne Tale Øvstebø.

- Etter en lang fartstid i modellverdenen har jeg lenge hatt i bakhodet å designe noe selv, men det var først da jeg møtte designer Tale Øvstebø at drømmen trådde i kraft, forteller Pernille til Stella. - Vi hadde de helt samme visjonene, men med ulik bakgrunn og erfaring som gjør at vi kompletterer hverandre veldig bra. Som designer har Tale den faglige tyngden, mens jeg tør å ta sjanser og tenke nytt slik at vi kombinerer det klassiske med det nye og mer edgy. Vi brenner også for å designe klær som kan matches sammen i ulike kombinasjoner og dresses opp og ned alt etter behov og anledning.

Pernille Holmboe designer Cameo

© stellamagasinet.no

Pernille Holmboe designer Cameo

© stellamagasinet.no

Pernille Holmboe synes det å jobbe som kvinnelig gründer er en stor utfordring og hun forteller at det krever langt mer ansvar enn sin tidligere modelljobb.
- Men tross hardt arbeid har det vært utrolig spennende å utvikle Cameo.

Hva kan man forvente av kolleksjonen?

- Kolleksjonen vår består av sesongens nøkkelplagg som paljettkjoler, fitted skinnjakke, leggings med skinnpanel, partytopper, silkebluser og vinterjakker, alt til rundt 1000-lappen. Grunnen til at vi kan tilby så god kvalitet til et så lavt prisnivå er at vi har droppet de dyre mellomleddene og kun selger på nett.

Pernille jobber fortsatt som modell, men medgir at det blir mindre tid til dette nå som mesteparten av oppmerksomheten hennes er rettet mot Cameo.
- Det er fantastisk med nye utfordringer og spennende å kunne utvikle noe helt selv, og det beste av alt er at jeg ikke trenger å reise fra familien min hver eneste uke lenger - en langt mer harmonisk løsning, spesielt etter at jeg fikk min datter, Mathea.

Pernille Holmboe designer Cameo

© stellamagasinet.no

Hva skal til for å få suksess?

- Å tørre å strekke seg enda lenger enn det man tror man har potensialet til!

Har du noe tips til andre kvinnelige gründere?

- Jeg sier som Elsa Lokrantz: Never change a winning team!

Pernilles beste sunnhets- og skjønnhetstips:

Trening og søvn kommer man ekstremt langt med, og begge to er ferskvare. Jeg tror på et levesett hvor man har gode rutiner i hverdagen og koser seg mer i helgene. Mitt nye forsett er å lage superfood-juicer sammen med frokosten slik at jeg vet at jeg får i meg det viktigste før jeg starter dagen.

 

Besøk nettbutikken til Cameo her.

Lik Stella på Facebook!