Stella møtte Whitney Port i Oslo. © Andrea Brygard

- Søvn, solpudder og kremblush gjør underverker

Whitney Port gir Stella sine beste sunnhets- og skjønnhetstips.

Stella møtte MTV-stjerne og designer Whitney Port da hun var i Oslo i forbindelse med lanseringen av sin nye kolleksjon for Bik Bok.

- Den nye kolleksjonen er helt min stil og basert på en avslappet Los Angeles-livsstil, forteller Whitney.
26-åringen er for anledningen antrukket i en stripete genser, jakke og fargespettet jeans. Sistnevnte fra sin egen Bik Bok-kolleksjon.

Hva er favorittplagget ditt fra kolleksjonen?

- Å, det er definitivt pumpsene med glitter. Og den grå genseren med de hvite detaljene. Og disse jeansene! utbryter hun entusiastisk.

Whitney forteller at hun gikk med på Bik Bok-samarbeidet fordi agenten hennes i USA kom med forslaget, og at hun likte ideen svært godt.

- Det var en veldig god mulighet for meg, en sjanse til å utvide min egen linje. Samtidig som det er litt forskjeller på Bik Bok-kolleksjonen og min egen design. Denne er billigere, mer tilgjengelig og lysere.

Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Sov så mye du kan! Søvn er utrolig viktig og kan gjøre underverker for utseende. Ellers vil jeg si at en lett farget dagkrem, solpudder og kremblush er gode produkter å ha tilgjengelig. Selv bruker jeg øyenbrynsproduktene fra Anastasia.

Ditt beste treningstips?

- Lag en kul spilleliste. Min vanligste treningsrutine er å løpe en god stund før jeg går over til vekter. Nå har jeg ikke trent på over en måned på grunn av mye reising, men jeg prøver å få til noen mageøvelser og armhevinger på hotellrommet.

Ditt beste sunnhetstips?

- Her må jeg si alt med måte. Det er helt lov å nyte, men ikke overdrive. Jeg tror man kan spise det meste bare man tenker seg om og er litt forsiktig.

Whitney Ports kolleksjon består av 13 plagg og kom ut i Bik Bok-butikker over hele landet 6. oktober. Prisene ligger mellom kroner 349 og kroner 799. Her kan du se plaggene.

 

Vinn gavekort fra Bik Bok på 2000 kr

Ekspertens beste sminketips

Sunn og kjapp høstsnacks

Whitney Port for Bik Bok - se kolleksjonen

Lik Stella på Facebook!