Parfymen Light Blue fra Dolce&Gabbana - en hyllest til middelhavskvinnen
Parfymen Light Blue fra Dolce&Gabbana - en hyllest til middelhavskvinnen Parfymen Light Blue fra Dolce&Gabbana- en hyllest til middelhavskvinnen © D&G

Sommerinspirasjon fra D&G Light Blue

På jakt etter den perfekte sommerduften? La deg inspirere av D&Gs middelhavskvinne, og parfymeklassikeren Light Blue.

6. juli 2011 av Andrea Brygard

Light Blue fra D&G

Sommeren står for dør og det er på tide å fornye seg på duftfronten. I Stella nummer fem kan du lese vår store sak om parfyme: en guide til sommerens nyheter og klassikere.

Light Blue er en klassiker på parfymefronen fra Dolce & Gabbana; en fruktig og floral duft som forteller om solrike dager og evige netter, inspirert av øya Capri. Øyas historiske sjarm og vakre natur tilbyr noe helt spesielt til sine besøkende, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor designerduoen Dolce&Gabbana har lagt sin elsk på den.

La deg inspirere av Dolce&Gabbanas middelahvskvinne og den blå lagune i filmen under:

På parfymejakt? Se Stellas parfymeguide her.

10 år med Light Blue

Light Blue fra D&G feirer i 2011 10 års-jubileum med prisvinnende middelhavsfølelse, friskhet og sensualitet.

Som en av de mest kjente duftene de siste ti årene, har Light Blue vunnet tilsammen 13 priser på verdensbasis. I 2007 kom den første reklamekampanjen med kjekkasen David Gandy og i fjor kom nok en ny kampanje fotografert av den anerkjente fotografen Mario Testino.

Light Blue-kvinnen er en moderne, fengslende kvinne som fortryller alle hun møter. Hun er feminin og hennes skjønnhet er som ville blomster og hennes sensualitet som saftige frukter. Toppnoter i parfymen er siciliansk sedertre, epler og blåklokker som fremhever essensen av sommer i Sør-Italia.

Domenico Dolce og Stefano Gabbana sier følgende: "Vi er utrolig stolte av historien vi har kreert med Dolce&Gabbana Light Blue. Disse duftene fanger den tidløse sensualiteten til Middelhavet: et sted som alltid har vært, og alltid kommer til å forbli, den perfekte lekeplassen for forførelse. Det finnes ikke et bedre uttrykk for det enn 'la dolce vita' ".

Light Blue Pour Femme Eau de Toilette koster kr. 400,- for 25ml og kr. 575,- for 50ml.

Lik Stella på Facebook!