Maison Martin Margiela + H&M = sant.

Maison Martin Margiela for H&M

Det franske motehuset Margiela designer egen kolleksjon for H&M høsten 2012.

I rekken av designsamarbeider kleskjeden H&M har på gang, er det siste i rekken et samarbeid med det franske moteshuset Maison Martin Margiela.

Anna Dello Russo for H&M

Merkets designmessige verdier er konseptuelt og tidløst med anonymitet, hvite nyanser og tolkningsfrihet i spissen. Margiela er ikke én designer, men et teamarbeid.

- Maison Martin Margiela er en av de viktigste og mest innflytelsesrike motehusene de siste 30 årene. Jeg er veldig begeistret for dette radikale samarbeidet som vil gi moteinteresserte over hele verden mulighet til å kle seg i eksklusive plagg fra Maison Martin Margiela. Dette samarbeidet kommer til å bli en fantastisk og minneverdig hendelse, sier Margareta van den Bosch, kreativ rådgiver for H&M.

Elin Kling designer for Guess

Selv uttaler motehuset følgende om samarbeidet:

- Vi er veldig glade for å kunne presentere plagg fra Maison Martin Margiela på H&M, og tilby et nytt uttrykk av vår visjon. At mote skal være demokratisk har alltid vært sentralt for oss i den kreative prosessen, og samarbeidet med H&M gir oss mulighet til å uttrykke dette enda tydeligere. Vi skal kombinere de vidt forskjellige universene som de to motehusene representerer på en måte som kommer til å overraske alle.

Kolleksjonen vil bestå av klær og tilbehør for dame og herre, og lanseres i butikk og på hm.com fra 15. november.

Missoni designer for Lindex


Maison Martin Margiela er et fransk motehus som alltid har gått sine egne veier, og ofte utenfor de konvensjonelle rammene i moteverdenen. Ved stadig å stille spørsmål ved normene i moteverdenen, og presentere plaggene ved hjelp av omskapende teknikker, gjenoppdages kolleksjonenes volum, former endres og bruksområdene og bevegelsen i plaggene tar en annen retning enn de klassiske forestillingene om mote.


For mer informasjon: www.maisonmartinmargiela.com

Versace for H&M

Marni designer for H&M

Whitney Ports maifavoritter

Besøk nettsidene til H&M

Lik Stella på Facebook!