Ingrid Bolsø Berdal på fotoshoot med Stella i fjor.

© Einar Aslaksen

Ingrid Bolsø Berdal til Hollywood

Stellas eks-coverdame har fått drømmerolle i filmbyen.

3. mai 2013 av Mari Grydeland

Stella gratulerer fantastiske Ingrid Bolsø Berdal med drømmerollen i den store Hollywoodproduksjonen «Hercules». Med den kvinnelige hovedrollen i filmen har hun kapret sin største rolle i karrieren så langt, og vi satser på at dette blir hennes store internasjonale gjennombrudd.

Hva hun skal spille? Kriger, så klart! Den tøffe trønderjenta har vist muskler i både «Fritt Vilt» og «Flukt» tidligere, og spilte også heks i Tommy Wirkolas amerikanske kassasuksess «Hansel & Gretel». Da Ingrid var Stellas coverpike i vårt novembernummer 2012, fortalte hun om sine ambisjoner om å slå igjennom i filmbyen:

«Jeg vil prøve å legge til rette for å jobbe mer i Hollywood. Om det skulle komme noen sjanser, så har jeg gjort det jeg kan… Jeg drar ikke til LA på lykke og fromme, for jeg har vært der og sett såpass at jeg vet det krever både en ekstrem lyst og et stort nettverk. Å gjøre det alene bort der, det er … jeg vet ikke om det handler om faser i livet, men man skal være utrolig tøff.»
Vi er ikke i tvil om at Ingrid har det som skal til, med både hjerte og hjerne og sitt klassiske Bergmanske oppsyn er vi bare forundret over at det ikke har skjedd før. Heia Ingrid!

Se Einar Aslaksens vakre bilder av Ingrid under og sjekk ut bildene fra covershooten vår med Hollywood-starleten her.

© stellamagasinet.no

© stellamagasinet.no

© stellamagasinet.no

© stellamagasinet.no
Lik Stella på Facebook!