Jenny Skavlan er lykkelig klar for voksenlivet.

© Simon Skreddernes. Styling: Christina Ledang. Hår og makeup: Agnes Gulbrandsen/Gevir. Fotoassistent: Alberto Palladino. Stylingassistent: Maiken Bakken

Havari med kjæresten

Smugles Stellas intervju med programleder og MGP-vertinne Jenny Skavlan før bladet er i salg.

19. september 2012 av Thomas Karlsen

Men uansett, og før vi glemmer det: tidligere i sommer hadde altså hun og kjæresten, Thomas «Fingern» Gullestad, vært ute og kjørt, da den nye bilen deres, en veteran-Porsche, hadde havarert. Med i dragsuget forsvant også alle avtaler de måtte ha gjort for kvelden.
- Ja, selvfølgelig fikk vi oljelekkasje midt på motorveien. Naturligvis hadde ikke han som solgte oss bilen nevnt et ord om faren for det. Og selvsagt var vi flere timer hjemmefra. Men da er Thomas og jeg sånn at vi begge ler og «ja, dette var jo litt rart, var det ikke? Og se, nå blir vi hentet av Falck, du verden så gøy å få sitte oppå dette store lasteplanet».  Vi hisser oss ikke opp over sånt, enda det selvfølgelig er ufattelig irriterende.
- Dere er ikke bare konfliktsky?
- Men det er ikke dét heller. Det er mer det at vi på en måte ikke ... ikke ser så spesielt mange konflikter, noen av oss.  Vi har et positivt sinn, og har det så gøy i hverandres selskap at en tur på lasteplanet til Falck blir som en liten utflukt.

Både havariet og den påfølgende tauingen ble behørlig dokumentert på Instagram, med flere hundre «likes». Det samme blir en tur på trening, knips i speilet, og antrekk til opptreden på «Sommeråpent» eller fra en jentemiddag - knips, filter, ramme - ut til folket. Og folket liker. Det finnes også et bilde av henne og Thomas i cowboyantrekk, tilsynelatende litt slitne dagen derpå, hvor Vanessa Rudjord har lagt igjen kommentaren: «Så søte dere er når dere later som dere er fyllesyke».
- Lever du livet ditt litt gjennom Instagram?
- Hva mener du?
- At det kanskje ikke har vært en ordentlig dag om du ikke har posta noen nye bilder av deg?
- Å, sånn. Njaaaei, ikke lever, det syns jeg ikke selv, men det er en bra måte å markedsføre ting jeg gjør på, særlig redesign av klær som er det jeg driver mest med. Jeg liker den formen for direkte kontakt, fordi den føles veldig inkluderende, i forhold til når jeg snakker med media, der ting går gjennom et journalistfilter først...


Tips: Slik blir du en instagramproff

Resten av intervjuet med Jenny Skavlan leser du i Stella #10 som er i salg fra 24. september. Du får også med et ekstra gratis stilbilag:

© stellamagasinet.no
Lik Stella på Facebook!