Snart kan du shoppe direkte på Facebook!

Facebook jobber med en funksjon som skal gjøre det mulig for oss å handle rett fra deres sider. Prøver de egentlig å ta over verden?

20. juli 2015 av Ranveig Bråtveit

Som om vi ikke har nok med nettbutikker og shopping-apper som frister oss; nå begynner også de sosiale mediesitene å lansere integrerte shoppingfunksjoner, som gjør at du kan handle direkte fra nettsidene deres. I følge en artikkel på Buzzfeed forrige uke, har Facebook bekreftet at de arbeider med en slik funksjon. Denne vil gi forhandlere muligheten til å legge ut et utvalg produkter for salg, direkte på facebooksiden sin.

 

Pinterest var først ute med å lansere en Buy it-knapp (selv om den ikke er tilgjengelig her til lands enda). Og Instagram har også annonsert at appen deres i fremtiden kommer til å inneholde reklame med muligheter til å handle direkte via en Shop Now-knapp.

 

© Instagram

Vi har tidligere hørt fra folk som har greie på det, at Facebook tar sikte på å erobre flere og flere plattformer, for at du i fremtiden aldri skal være nødt til å gå derifra. Og de vet ikke helt om det er bra eller dårlig. Vi derimot, er også litt bekymret over hvordan vi skal klare å holde igjen pekefingeren, om ett klikk nå blir alt som skal til for å kjøpe noe...

Lik Stella på Facebook!