Acne Studios og Fjällräven
© Acne Studios

Se plaggene fra Acnes samarbeid med Fjällreven

Se den nye kolleksjonen til Acne Studios og Fjällräven som slippes i september!

30. august 2018 av Mathilde Sundal

Acne Studios slapp denne uka nyheten om et nytt og spennende samarbeid med det svenske sportsmerket Fjällräven, og nå er alle plaggene som utgjør den unike kolleksjonen klar. Sammen har de to etter hvert så velrennomerte, men samtidig ulike, merkene laget en kolleksjon som tar utgangspunkt i de klassiske plaggene til Fjällräven, men med nye, kreative detaljer.

«Jeg vokste opp med Fjällräven. Hvis du er svensk, så har du et spesielt forhold til merket. Jeg er veldig stolt av at det er svensk, og ønsker å dele vår kjærlighet for Fjällräven med verden», skriver Jonny Johansson, Creative Director ved Acne Studios, i pressemeldingen.

Acne Studios og Fjällräven
© Acne Studios

Den nye kolleksjonen består av jakker, utebukser, t-skjorter, capser og anorakker. I tillegg har Acne satt sitt preg på den populære sekken «Kånken». Den blir representert gjennom tre forskjellige versjoner i kolleksjonen - den klassiske ryggsekken, som kan bli omgjort til en messenger bag, og en mini Kånken kløtsj.

For å lage kolleksjonen har Johansson nøye valgt ut hvert plagg, studert dem, beholdt viktige funksjoner og bragt Fjällräven inn i verdenen til Acne Studios.

Acne Studios og Fjällräven
© Acne Studios

Dette er første gang Fjällräven er en del av et slikt samarbeid.

«Resultatet er en unik kolleksjon som legemliggjør den tidløse funksjonaliteten til Fjällräven og den kunstneriske tilnærmingen av Acne Studios, samtidig som det skaper noe helt nytt», skriver Henrik Andersson, head of innovation and design i Fjällräven.

Kolleksjonen vil bli tilgjengelig i utvalgte Fjällräven-butikker, alle Acne Studios-butikker og acnestudios.com 6. september.

Lik Stella på Facebook!