Fetish charms fra Louis Vuitton

Louis Vuitton fetish charms

Louis Vuitton med minikolleksjon rundt mote og fetisjisme fra Marc Jacobs.

8. august 2011 av Andrea Brygard

Fetish charms fra Louis Vuitton

 

For høst/vinter 2011-kolleksjonen har Marc Jacobs utforsket mysteriene rundt mote og fetisjisme.

Louis Vuitton har kreert en minikolleksjon i begrenset opplag bestående av fem charms, som en hyllest til tilbehøret fra sesongens catwalkvisning. Disse små charmsene understreker fetisjismens attributter: dominant og underdanig rollespill, beskjedenhet og bondage.

- Fetisjisme har et positivt aspekt; hinsides en uforklarlig fiksering eller en besettelse med et objekt, det er også synonymt med engasjement og disiplin, forklarer han.

Den minimalistiske disiplinen som er typisk for fetisjmoten er reflektert i de stilrene materialvalgene: to masker, en i gult gull og den andre i hvitt gull belagt med diamanter, caps, håndjern og en støvlett i gult gull.

En besettelse av detaljer er også en viktig komponent i fetisjismen; charmsene er ekte miniatyrer og deres proporsjoner samsvarer med tilbehøret fra showet. De militærinspirerte capsene er gravert med Monogram-logoen, masken og den spesielt forseggjorte lenken, låsen, og sålen på støvlene som er gravert med logo er alle bemerkelsesverdige detaljer.

 

Denne minikolleksjonen vil være tilgjengelig fra november 2011.

 

Louis Vuitton piknikkoffert

Nina Jarebrink lanseres i Sør-Afrika

Versace designer for H&M

Alexa Chung er nytt ansikt for Vero Moda

 

Lik Stella på Facebook!