© H&M

Her er H&Ms nye gjestedesigner

Hele moteverdenen har ventet i spenning, men nå er det endelig offentliggjort: Balmain er H&Ms neste gjestedesigner!

18. mai 2015 av Marthe E. Jakobsen
#hm

Mandag morgen ble det endelig offentliggjort - H&Ms neste designersamarbeid blir med det franske motehuset Balmain, ledet av sjefsdesigner Olivier Rousteing (29).

- Jeg vil snakke til min generasjon: det er mitt mål som designer. H&M gir meg den unike muligheten til å invitere alle inn i Balmains univers, sier designeren selv i en pressemelding.

Supermodellene Jourdan Dunn og Kendall Jenner var med på å avsløre den store nyheten i går kveld, da de begge bar plagg fra den kommende kolleksjonen under Billboard Music Awards.

«Vi er svært begeistret for å ha Balmain som gjestedesigner for H&M og for å kunne skape en virkelig engasjerende opplevelse for alle. Med sin miks av klassisk couture og streetwear har Balmain en unik stil som både er overdådig og direkte, sensuell og energisk. Den er også tett forbundet med showbusiness og musikkbransjen, noe som tilfører enda et overraskelseselement, sier Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor i H&M, i en pressemelding.

Kolleksjonen, som vil bestå av klær og tilbehør for både kvinner og menn, vil være tilgjengelig i 250 butikker og på kjedens nettsider fra 5. november i år.

Lik Stella på Facebook!