Disse tingene trenger du for en lettere hverdag

Er du klar for å tre tilbake til hverdagen med jobb eller skole? Her får du tips til hva du kan trenge for å overleve hverdagen.

16. august 2018 av Mathilde Sundal

Sommeren er på hell, og det er på tide å innse at hverdagslivet begynner for fullt. Enten om du skal tilbake på kontoret, skolepulten eller begge deler er det lurt å være godt forberedt. Vi har satt sammen noen tips til hva du bør gå til innkjøp av før «det nye året» begynner.

Tips: tilbake til hverdagen
© Produsentene

Almanakk er gull verdt for å holde kontroll på alle avtaler, innleveringer og frister. Kalenderen på mobilen kan fort bli rotete, og det er noe med å skrive ned ting for hånd. Kjøp deg en fin og fargerik avtalebok for å lyse opp en ellers kjedelig jobb- eller skoledag.

Almanakk fra Ting, 299 kr.

Pastellfarget kulepenner fra Lagerhaus, 49 kr.

Tips: tilbake til hverdagen
© Produsentene

Vi kjenner alle stresset med å drasse med seg pc, notatbøker, almanakk, lommebok, nøkler og mer til og fra jobb eller skole. Gå til innkjøp av en stor veske som kan romme alle tingene du trenger til hverdagen. Selv om det er trendy med små vesker, er det lite praktisk når du har hundre ting å bære på.

Rød veske fra Zara, 249 kr.

Sort veske fra Mango, 249 kr.

Brun skinnveske fra Mango, 799 kr.

Tips: tilbake til hverdagen
© Produsentene

Dårlig tid på morgen? Vi kjenner alle følelsen. Følg plastfri-trenden og gå til innkjøp av en to go-kopp til kaffen. Du sparer miljøet og du kan spare tid ved å heller ta med kaffen eller frokosten på jobb eller skole. Det er også viktig å holde seg hydrert gjennom dagen. Ha med egen vannflaske så du alltid har tilgang på noe å drikke gjennom lange dager!

Yoghurtbeger TO GO fra Lagerhaus, 49 kr.

Reisekrus i stål fra Bodum, 299 kr.

Vannflaske fra Swell, 439,20 kr.

Lik Stella på Facebook!