Noen av plaggene i kolleksjonen Five by five fra BIK BOK © BIK BOK

BIK BOK Five by Five designkonkurranse

Gjennom BIK BOK Five by Five har kjeden nå gitt 5 jenter muligheten til å bli deres nye gjestedesigner.

29. august 2011 av Andrea Brygard

Kleskjeden BIK BOK sine gjestedesignere har de siste årene fått stor oppmerksomhet og bidratt til spennende kolleksjoner i butikken. Norske kjendiser som Jenny Skavlan og Charlotte Thorstvedt har designet kolleksjoner for kjeden, og nå nylig ble det kjent at Whitney Port er årets gjestedesigner. Gjennom BIK BOK Five by Five konkurranse har kjeden nå gitt 5 "vanlige" jenter muligheten til å bli deres nye gjestedesigner.

Før jul 2010 lanserte BIK BOK sin Five by Five konkurranse hvor de oppfordret unge og lovende designere til å sende inn sitt bud på moten for AW 2011. Med Five by Five ønsker BIK BOK å skape en arena hvor skandinaviske motetalenter kan vise seg frem.

"Etter å ha gått igjennom over 80 bidrag signert designtalenter fra Norge, Sverige, Danmark og England, kåret juryen i slutten av februar 5 finalister. Det har vært en utrolig spennende prosess og det var veldig gøy å se hvor stort engasjementet var blant de som deltok. Kvaliteten på bidragene har vært utrolig høy og det er spennende å se hvor mye talent som bobler rundt omkring i landene hvor BIK BOK har butikker. Juryen har vært samlet to ganger og vi har truffet de 15 beste jentene, som alle har presentert sine bidrag for juryen. Til slutt har vi endt opp med 5 fantastiske jenter, som vi er utrolig spente på å følge videre i denne prosessen," sier René Høgsted, innkjøpsdirektør på BIK BOK.

Med de 5 finalistene på plass begynner nå prosessen med å ferdigstille kolleksjonene som skal være på plass i butikk i uke 35. Finalistene kjemper om en stilling som design-trainee hos BIK BOK. 

DE FEM FINALISTENE I BIK BOK FIVE BY FIVE ER:

 

 

Isabel Ågren, 21 år fra Göteborg

 

Hilde Kristiansen, 31 år fra Oslo

Janne Aunan, 26 år fra Melsomvik i Tønsberg

Helle Haraldsvik, 22 år fra Ålesund

Silje Munthe-Kaas Bjordal, 25 år fra Oslo


BIK BOK FIVE BY FIVE JURYEN BESTÅR AV:

Vanessa Rudjord (Redaktør i Costume), Hege Aurelie Badendyck (motejournalist og stylist i Costume), Kenneth Pedersen (Daglig leder på Anti/Anti Sweden), Nina Granerød (Kreativ leder på BIK BOK), René Høgsted (Juryformann og innkjøpsdirektør på BIK BOK).


Whitney Port for Bik Bok - se kolleksjonen.

Alexa Chung er nytt ansikt for Vero Moda

Reese Witherspoon i reklampekampanjer for Lindex

Les mer om BIK BOK her

 

Lik Stella på Facebook!