5 smarte tips til å holde varmen

Slik kan du kle deg for å holde varmen i vinterkulda, uten å ødelegge antrekket!

16. januar 2017 av Mathilde Sundal
ullsokker, vintersko og ullstrømpebukse
© produsentene

Det er viktig å holde anklene og føttene varme i vinterkulden. Hvis du ønsker å kle deg opp med kjole eller skjørt, så er ullstrømpebukse tingen! Den er like fin som en vanlig sort strømpebukse, men holder deg mye varmere. Å holde føttene varme hjelper veldig hvis du har noen sko som er fôret. Husk å impregner dem også for å unngå våte tær! Hvis du fortsatt blir på føttene kan det være lurt å ha på noen ullsokker eller ullsåler du kan gjemme ned i skoene, uten at det ødelegger resten av antrekket!

Ullstrømpebukse fra Pierre Robert, 190 kr.

Varmfôret ankelstøvel fra Dinsko, 599 kr.

Ullsokker fra Kari Traa, 2-pack 229 kr.

Her er tipsene som holder skinnskoene dine fine år etter år!

ulltøy
© produsentene

Selv om det er kaldt ute bør man nødvendigvis ikke kle på seg mange, tykke plagg for å holde varmen. Det gjelder bare å ha de riktig klærne. Hvis du vil ha på en skjorte eller genser kan det være et godt tips å ha en ullsinglet eller en tynn ullgenser under. Det forstyrrer ikke resten av antrekket og blir usynlig under de andre plaggene. 

Ullsinglet fra WoolLand, 399 kr.

Tynn ull- og kashmirgenser fra WoolLand, 899 kr. 


ullundertøy
© produsentene

Hvis du er av den typen som fryser lett er det et godt tips å ha ullundertøy under klærne dine. Prøv å velg et ullundertøy som er tynt, slik at det ikke klumper seg og irriterer under klærne. Du kan enten velge om du vil ha langt undertøy eller en boxer i ull. Dette skjules godt under klærne og fungerer bra under bukser. 

Blå ullbukse fra Norheim, 399 kr.

Sort ullstilongs fra WoolLand, 399 kr.

Boxer i ull fra Pierre Robert, 108 kr. 

BH i ull fra Pierre Robert, 160 kr. 

strikket og høyhalset genser
© produsentene

Det er viktig å holde anklene, håndleddene og halsen varm. Derfor kan det være lurt å finne frem noen deilige og tjukke gensere, kanskje en størrelse for stor. Det varmer ekstra godt hvis det er høy hals. Prøv å unngå gensere som ikke dekker halsen eller håndleddene. 

1. Lysebrun strikket genser fra Vero Moda, 399,95 kr.

2. Ribbestrikket genser fra H&M, 299 kr.

3. Grå strikket genser fra Ganni, 2449 kr.


skjerf
© getty images & produsentene

Skjerf kan være lurt å bruke både ute og inne. Hvis det er litt kjølig på arbeidsplassen din, kan du legge skjerfet som et teppe rundt skuldrene. Dette varmer veldig, og ser ut som en del av antrekket. Finn et godt og varmt skjerf som har en nøytral farge slik at du kan bruke det til flere antrekk. 

Rutete skjerf fra Accessorize, 212 kr.

Grått ensfarget skjerf fra Cubus, 199 kr.

Lik Stella på Facebook!