© Getty og May B. Langhelle

10 tips til hvordan få mer energi

Vibeke og Trine arrangerer energiweekend i oktober, her tipser de deg om hvordan du kan få mer energi i hverdagen.

Glem spa og boot camp - en helg fylt med raw food, yoga og supermat er det som gjelder nå. Den første helgen er rett rundt hjørnet, og bak ideen står Vibeke Klemetsen og Trine Berge. Vibeke er programleder, yogainstruktør og medeier av Run & Relax og Trine er kvinnen bak supematbutikken Supernature i tillegg til å være livsstilscoach.

- Jeg og Trine har kjent hverandre i mange år og har lenge ønsket å samarbeide med hverandre. Et kort, lite møte resulterte i denne fantastiske ideen om en energiweekend der vi ville inkludere vår lidenskap og kunnskap, forteller Vibeke.

 

Stella har derfor spurt dem om hva vi kan gjøre også i hverdagen for å få mer energi.

 

10 tips til hvordan få mer energi:

1. Start dagen med en supersmoothie, supermat gir deg energi.

2. Spis mer grønt, helst i rå form og økologisk slik at alle næringsstoffene er bevart og maten er uten sprøytemidler.

3. Unngå "hvit mat", halvfabrikata og ferdigmat. Lag mat av gode råvarer, spis rikt og variert.

4. Tren fire ganger i uken.

5. Ta deg noen øyeblikk i løpet av dagen hvor du fokusere på tilstedeværelse, ro og samler deg - du kommer langt med noen få minutter.

6. Ha fokus på takknemlighet!

7. Sett av tid til å gjøre ting som gjør deg glad, kjenn etter hva som egentlig gjør deg lykkelig og prøv å få disse tingene til å skje i livet ditt. Du får mer energi når du har en god balanse i livet med latter og glede.

8. Tenk positivt! Det du tenker manifesterer seg i din fysiske kropp.

9. Drikk masse vann!  En idiotsikker fremgangsmåte for å bli daff og uopplagt, er å få i seg for lite væske i løpet av dagen. Husk at kaffe, te og alkohol gir motsatt effekt og gjør deg dehydrert.

10. Sov nok, søvn er superviktig! ..Og unngå stress. Planlegg dagen godt, prøv og følg planen og hvis du blir stresset så fokuser på rolig pust.

 

Energiweekenden arrangeres på Quality Spa & Resort i Son 25.-27. oktober og alle Stella-lesere får 20% på spa-behandlinger.

Lik Stella på Facebook!