Nytt på Netflix og HBO Nordic desember 2017
© Netflix / HBO Nordic

Se opp for disse Netflix- og HBO-nyhetene

Finn frem pledd og julemarsipan og la Netflix og HBO Nordic servere deg en hel haug av nye dokumentarer, filmer og serier de kommende ukene.

19. desember 2017 av Isabelle Reilo Riis

Nyheter på HBO:

SERIER:

Divorce – 15. Jan
Sesong 2

Dette er en variert, mørk og kontrastfylt humorserie om en skilsmisse og alt som følger med. I «Divorce» ser vi Sarah Jessica Parker foran kameraet, og produsenter fra serier som «Girls» bak kamera.

Gunpowder – 19. Des
Miniserie

Denne tredelte miniserien handler om den britiske aktivisten Guy Fawkes og en gruppe provinsielle engelske katolikker som planlegger å sprenge House of Lords og drepe King James I tidlig på 1700-tallet.

Knightfall – 7. Des
Sesong 1

Knightfall er en historisk fiksjonsdramaserie som går dypt inn i den hemmelige verdenen til et legendarisk brorskapet tempelridderne. Fra deres kamper i det hellige land, til deres komplekse forhold til kongen av Frankrike, og til sviket som til slutt ville føre til deres tragiske oppløsning. Historien om tempelridderne har aldri blitt fortalt i sin helhet før nå.

DOKUMENTARER:

Happening: A clean energy revolution – 12. Des

Filmskaper Jamie Redford legger ut på en fargerik personlig reise inn i «clean energy»-epoke, da den skaper jobber, avgir fortjeneste, og gjør samfunnene sterkere og sunnere over hele USA.

Agnelli – 19.des

Dette er historien om Gianni Agnelli, den legendariske italienske industrialisten og playboyen, fortalt av familie, elskere, fortrolige kollegaer og rivaler.

Redaksjonens favorittserier finner du her!

Nyheter på Netflix:

SERIER:

El Chapo – 15. Des
Sesong 2

El Chapo har blitt hyllet som den nye Narcos siden utgivelsen på Netflix tidligere i år. Serien tar for seg livet til Joaquin El Chapo Guzman, som rømte fra fengsel to ganger og ble den mektigeste narkobaronen i verden. Som sførste sesong er også denne filmet i Colombia med flest Sør-Amerikanske rolleinnehavere. 

Travelers – 26. Des
Sesong 2

Travelers er en Sci-Fi-serie som handler om en gruppe mennesker som er de siste overlevende på kloden, kalt «The travelers». De oppdager hvordan man sender bevisstheten tilbake i tid, til det 21. århundre. Innbyggerne er tilsynelatende tilfeldige mennesker, som arbeider sammen for å forsøke å redde menneskeheten.

Lovesick – 1.jan
Sesong 3

Lovesick er en sitcom som sentrerer seg rundt livet til Dylan, en gutt i 20-årene som er uheldig i kjærlighetslivet. I sesong 1 starter serien med at Dylan har blitt diagnotisert med klamydia, og at han må spore opp sine tidligere seksualpartnere og be dem sjekke seg hos legen. Til den vanskelige oppgaven får han hjelp av sine gode venner Luke og Evie, og på veien oppdager trioen langt mer om seg selv og sine tidligere feil enn de kunne ha forestilt seg.

Wormwood – 15 des

Denne seksdelte serien utforsker grensene våre når det kommer til kunnskap om fortiden, og hvor langt vi er villige til å gå i vår søken etter sannheten. En familiehistorie om en manns seksti år lange jakt for å identifisere forholdene rundt hans fars mystiske død. Det blir et oppdrag som bringer ham ansikt til ansikt med noen av de mørkeste hemmelighetene i USA.

FILM:

Bright – 22.des

Bright er en urban amerikansk, fantasy kriminalfilm der mennesker, orker, elver og feer har vært eksisterr sammen siden tidenes morgen. To politibetjenter, den ene menneske, den andre en ork (som i Ringens Herre), begynner på en rutinemessig nattpatrulje som vil forandre fremtidens verden slik som de kjenner den. De må bekjempe både sine egne personlige forskjeller og deres fiender, de må jobbe sammen for å beskytte en ung kvinnelig alv og en tankevekkende gjenstand, som i feil hender kan ødelegge alt. Will Smith og Noomie Rapace er blant hovedrolleinnehaverne.

9 dokumentarer alle bør se!

Lik Stella på Facebook!