Nye filmer og serier som kommer på HBO Nordic og Netlix i september og oktober
© HBO Nordic og Netflix

Gled deg til disse Netflix- og HBO-nyhetene

Pop popcornet! Nå er det bare å rigge seg til i sofaen og la Netflix og HBO Nordic servere deg en hel haug av nye dokumentarer, filmer og serier.

21. september 2017 av Isabelle Reilo Riis

Høsten blir langt fra kjedelig og grå med disse nyhetene å titte på! Netflix kommer med en rekke gripende dokumentarer og filmer, mens HBO Nordic satser stort på oppfølgere av populære serier. Her er det bare å velge og vrake i god underholding!


Nyheter på Netflix

Dokumentarer:

15. september - TIME: The Kalief Browder Story – 6 episoderEr en dokumentarserie om Kalief Browder, en 16 år gammel student fra Bronx i New York, som satt 3 forferdelige år i fengselet “Rikers Island” uten at han var dømt for en forbrytelse. 

22. september - GAGA- Five foot two

I denne originale Netflix dokumentaren får vi et ufiltrert og sårbart innblikk i livet til Lady Gaga, da filmskaper Chris Moukarbel følger stjernen i en 8 månedersperiode.

Vi får se Gaga håndtere intens emosjonell og fysisk smerte, og vi får følge henne på toppen av hennes profesjonelle triumfer, og når de vanlige aspektene ved hennes liv reflekteres.

29. september - Long Shot

En uskyldig mann er anklaget for mord, og hans dedikerte advokat går inn i en vill jakt for å bekrefte hans alibi blant tusenvis av mennesker på en baseball-stadium. Under akkurat denne kvelden var det plassert tv-kameraer over hele stadion, som fanger en bemerkelsesverdig historie.

16. oktober - The Death and Life of Marsha P. Johnson

Vi får se opptak som aldri før har blitt vist og gjenoppdagede intervjuer i jakten på sannheten bak den mystiske bortgangen av transkjønnsaktivisten og Stonewall-veteranen Marsha P. Johnson, kjent som «Rosa Parks of the LGBT-movement».


Serier:

21. september - Good Place season 2 

I sesong 1 havner selvopptatte Eleanor Shellstrop i himmelen «Good place» ved en feiltakelse, etter at hun dør. Fast bestemt på å bli værende der, forsøker hun å bli et bedre menneske.

I sesong 2 skjer det store forandringer og vi blir vitne til en del komiske tvister som du nesten må oppdage selv.

16. oktober - Suburra: The Series sesong 1

Spenn deg fast! Denne krim-thrilleren følger tre unge menn med forskjellig bakgrunn, ambisjoner og lidenskaper, som blir nødt til å forene allianser for å oppnå deres aller sterkeste ønske. Serien finner sted i Roma, og beskriver hvordan kirken, staten, organisert kriminalitet, lokale gjenger og eiendomsutviklere kolliderer med hverandre og visker ut linjene mellom det juridiske og det illegale i deres jakt på makt.


Filmer:

15 september - First they killed my father

«First they killed my father» er regissert av Angelina Jolie og baserer seg på den kambodsjanske forfatteren og menneskerettighetsaktivisten Loung Ungs gripende memoarer om å overleve det dødelige Røde Khmer-regimet fra 1975 til 1978. Historien er fortalt gjennom Loungs øyne, fra da hun var fem år og Røde Khmer kom til makten, til hun var ni år gammel. Filmen skildrer den ukuelige ånden og hengivenheten til Loung og hennes familie som strever med å holde sammen under de tøffe årene.


Nyheter på HBO Nordic 

Dokumentarer:

8. oktober - Spielberg

I denne dokumentaren får vi et innblikk i regissør Steven Spielberg sitt liv, fra barndommen og til hans tidlige arbeider videre frem til i dag. Spielberg har en nesten 50 år lang karriere som filmskaper, og vi får se flere «behind the scene»-opptak fra hans mest anerkjente filmer, som Jurassic Park, Schindler's List, Saving Private Ryan og mange flere.

26. september - Clinica de migrantes life liberty and the pursuit of happiness

En ekstraordinær historie om en frivillig helseklinikk som behandler udokumenterte innvandrere uten forsikring.


Serier:

15. september - The walking dead  Sesong 6

15. september - Better things  Sesong 2

18. september - Vice principals  Sesong 2

20. september - Into the badlands  Sesong 2

2. oktoberCurb your enthusiasm  Sesong 9

10. oktober - Supergirl  Sesong 3

Lik Stella på Facebook!