Disse nyhetene kommer til HBO og Netflix i juli

Disse nyhetene kommer til HBO og Netflix i juli

Selv i sommerferien trenger man et avbrekk. Heldigvis kommer Netflix og HBO Nordic med mange godsaker du kan se på!

30. juni 2017 av Mathilde Sundal

I juli kommer Netflix og HBO Nordic med alt fra nye serier og filmer til sesongpremiere på populære serier. Dette kan komme til nytte under en regnværsdag eller hvis du har blitt for solbrent under de varme dagene!

Dette kommer til Netflix i juli

Serier:

4. juli – «The Standups»

Hva er vel bedre enn en serie full av komedie? Hver episode er av en komiker som tar mikrofonen og får deg til å le. Serien inneholder komikere som Nate Bargatze, Deon Cole, Fortune Feimster, Nikki Glaser, Dan Soder and Beth Stelling. 

14. juli – «Friends From College» sesong 1.

Hva skjer når en gjeng i 40-årene, som gikk på college sammen, skal prøve å oppføre seg etter sin egen alder? En komedieserie om en vennegjeng som blander voksenlivet med fortiden fra college.

21. juli – «Ozark» sesong 1.

En serie-thriller hvor Marty Bird plutselig flytter med familien fra Chicago til et resort i Missouri Ozarks og må betale ned gjelden til en Mexicansk narkotikaforhandler. 

Dokumentarer:

14. juli – «Chasing Coral»

Under bølgene dør koraller på en høy skala. Forskerne og filmlagerne bak denne dokumentaren kjemper for å prøve å stoppe det. 

Filmer:

14. juli – «To The Bone»

20 år gamle Ellen har anoreksia, og blir tynnere og tynnere. For å prøve å finne en løsning sender familien henne til et gruppehjem for ungdommer ledet av en ikke-tradisjonell lege. 


Dette kommer til HBO Nordic i juli

Serier:

17. juli – «Game Of Thrones» sesong 7.

Den suksessfulle serien fortsetter og i juli kommer den 7. sesongen ut!

24. juli – «Ballers» sesong 3.

24. juli – «Insecure» sesong 2. 

Lik Stella på Facebook!