julegavetips til mor, far, søster, bror, kjæreste eller venner.
© Getty Images

11 kreative julegaver alle vil like

Ekstra stas er det å få gaver med en rød tråd og personlig preg! Her er 11 temapakker fylt med våre håndplukkede favoritter.

28. november 2017 av Isabelle Reilo Riis

Kosepakken

Dette er den ultimate hyggepakken for en du vil gi litt ekstra kos. Settet fra Pierre Robert er av 100% ull og vil varme godt på en kald vinterkveld sammen med myke sokker og en god kopp te. Legg ved en bok du vet er bra, eller en du har fått anbefalt, som for eksempel denne: Byens spor av Lars Saabye Christensen. 

Julegave til søster, mor eller venninne

Stemningspakken

Kjenner du noen som fortjener å senke skuldrene litt? Dette er pakken som sender lydbølger gjennom kroppen. Ypperlig å matche med en luksuskåpe i velur og noen levende lys. Her passer det også å pakke inn noen nydelige sjokolader i en fin skål, da blir alenetiden komplett!

Luksuriøs julegave til søster, mor eller venninne

Morgenpakken

God morgen-pakken gir mottakeren garantert en herlig start på dagen. Hvem vil ikke liste seg opp i en nydelig pysj, sette på kaffen og skru på radioen, for så og nyte en kopp nytraktet kaffe og sitt favorittblad. Denne pakken gjør det lett å være morgenfugl!

Se også disse julegavetipsene som alle koster under 300 kr!

Luksuriøs julegave til søster, bror, far, mor eller venn.

Kveldspakken

Denne pakken er perfekt å gi til en ost og vin-glad person eller til et vennepar. Legg gjerne med en pakke sprø kjeks, to vinglass og/eller en vinkaraffel, et godt syltetøy og en god vin. Da blir ostefatet og kvelden komplett! 

Kul og annerledes julegave til foreldre eller venner

Filmpakken

Gi et Netflix eller HBO-abonnement til noen du vil glede over lang tid, eller utvid ditt eget abonnement så dere kan ha hver deres bruker på samme konto. Dette er pakken som har alt for en koselig filmkveld. Tenn lys, sett frem godis, pakk dere inn i pledd og snurr film.

Perfekt julegave til venninne, søster eller bror

Varmepakken

Vil du varme noen med gaven din, da er dette gavepakken å satse på! Her er alt man trenger for å garantere en varm og fasjonabel vinter, fra topp til tå. Det er bare å mikse og matche som man selv vil.

Kul og moteriktig julegave til søster eller venninne

Motepakken

Gavepakken til moteelskeren. Vil du imponere en god venn, søsteren eller moren din? Da kan du trygt velge fra denne pakken. Det tidløse skjørtet vil bli satt pris på i årevis, og kan matches med en stilig body til fest eller ullgenser på dagtid. Prikken over i-en er et sett med statement øredobber, som disse fra norske Hasla.

Julegavetips til søster eller venninne.

Velværepakken

Hvis du vil gi noen et lite hjemmespa til jul, kan dette være gavepakken du leter etter. Her finner du et herlig utvalg av kremer og oljer som fukter tørr vinterhud og gir en deilig fornyende følelse. 100% velværegaranti! 

Julegavetips for den som er glad i velvære og hjemmespa.

Hudpleiepakken

Gled din beste venn med litt hverdagsluksus. Dette er gavepakken for den som setter pris på god og nærende hudpleie. Her er alt man trenger for å beholde en myk og spenstig hud gjennom hele vinteren! 

Julegavetips til mor, søster eller venninne.

Gourmetpakken

Gled et kokkehjerte med denne herlige gourmet pakken. Det er som regel det lille ekstra som utgjør den store forskjellen. Her får du flere forslag til til små nytelser for den som elsker mat og drikke. 

Julegavetips til far eller andre matglade.

Godt og blandet

Her er gavepakken som inneholder litt av alt. Noe mykt, noe hardt, noe fint og noe nyttig. Ingenting er som å få en gavepakke som aktiverer alle sansene. Her kan du tilføre det du tenker mottakeren trenger eller vil like å få. Om det er en flott dagbok, et godt duftlys, kinobillett, ansiktserum, en fin ring, god konfekt, stilige øretelefoner, osv. Bare fantasien setter grenser! 

Julegavetips som passer alle!

Lik Stella på Facebook!