Vinn vinylspiller fra Crosley Cruiser

Vær med i trekningen av en vinylspiller til en verdi av 990 kr.

1. desember 2015

Vinylspillere har lenge vært utilgjengelig for et bredt publikum. De fleste moderne spillerene har vært tilpasset DJer. Vintage platespillere er sjelden vare og har vært vanskelige å finne – frem til nå. Etter å ha tatt det amerikanske og britiske markedet med storm, inntar endelig verdens mestselgende vinylspiller, Crosley Cruiser Portable Turntables, det norske markedet.

Platespillerens store suksess er ikke uten grunn. Crosley Cruiser er både nostalgisk og trendy. Den koffertliknende platespilleren er laget av tre og innbundet i lær. Platespillerens innebygde stereohøyttalere lar deg høre på musikk uten at du må koble den til et høyttalersystem. I tillegg kan du enkelt koble telefonen din til platespilleren for å høre på din digitale musikk. Platespilleren byr dermed både på et unikt design, og en tretrinns funksjonalitet som alle kan dra nytte av.

Crosley Cruiser kommer i fargene rød, sort, blå, grønn, rosa, tweed, oransje og turkis, og selges på Platekompaniet.

Nå kan du vinne en blå Crosley Cruiser til en verdi av 990 kr. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under:


Hvor selges Crosley Cruiser i Norge?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!